Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor LG Flatron W2246S

Postări Recomandate

As dori un manual service ptr monitorul FLATRON W2246S , pe net nu am reusit sa-l gasesc .Are lampile defecte .Am nevoie de manual , poate aflu cum este denumirea corecta a lampilor, pentru tipul respectiv .De unde se poate comanda lampile CCFL de la un monitor FLATRON W2246S-BF.Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

2

• leoncris

2

• Barbu Andrei

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

la grosime sunt la fel toate daca nu ma insel. daca ai la indemana un alt invertor le poti incerca fara a mai demonta aproape tot monitorul cum am facut eu :rade: .

Link spre comentariu

Daca am pus alte lampi de la alt monitor , am observat ca functioneaza normal(lampile exterioare ).Dupa ce am demmontat lampile monitorului , am gasit una cu un fir deconectat , deslipit de la un capat . Acolo se intampla lucruri specifice unei tensiuni de aprox 1000v , inclusiv fata de masa . Sa lasat cu carbonizari . Desfacut curatat reizolat corespunzator , montat la loc , si functioneaza normal .Problema rezolvata .Multumesc frumos tuturor care au intervenit .

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator johnnyc

Va salut.

nu mai deschid alt topic cu acelasi nume, voi scrie aici.

este vosrba de acelasi tip de monitor lg w2246s

problema este urmatoarea:

- am schimbat o lampa, si condensatorii electrolitici de pe placa (6 la numar), totul ok cateva secunde, dupa... apare pe ecran meniul, si se autoselecteaza butonul Auto. dupa, isi face acel auto resize imagine iar dupa cateva secunde incepe de la capat...

- am incercat sa scot placa cu butoanele,.. la fel face.

va rog sa-mi dati un sfat... ce as putea verifica/face?

va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator johnnyc

Va salut.

- pe cele 2 trasee nu am nici un condensator...

- am scos cele 3 diode si dupa aprox 3 min de functionare problema a aparut, dupa aprox 6-8 min de functionare .. problema a disparut... il voi mai lasa azi in functiune cateva ore sa vad ce si cum...

revin cu un update

va multumesc pentru sfaturi

o zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări