vergil Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 As dori un manual service ptr monitorul FLATRON W2246S , pe net nu am reusit sa-l gasesc .Are lampile defecte .Am nevoie de manual , poate aflu cum este denumirea corecta a lampilor, pentru tipul respectiv .De unde se poate comanda lampile CCFL de la un monitor FLATRON W2246S-BF.Multumesc . Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Scoate "lampile" , le masori , lungime , grosime , si le comanzi in consecinta. http://elektrotanya.com/lg_w1946s.pdf/download.html Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 la grosime sunt la fel toate daca nu ma insel. daca ai la indemana un alt invertor le poti incerca fara a mai demonta aproape tot monitorul cum am facut eu . Link spre comentariu
vergil Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Daca am pus alte lampi de la alt monitor , am observat ca functioneaza normal(lampile exterioare ).Dupa ce am demmontat lampile monitorului , am gasit una cu un fir deconectat , deslipit de la un capat . Acolo se intampla lucruri specifice unei tensiuni de aprox 1000v , inclusiv fata de masa . Sa lasat cu carbonizari . Desfacut curatat reizolat corespunzator , montat la loc , si functioneaza normal .Problema rezolvata .Multumesc frumos tuturor care au intervenit . Link spre comentariu
Vizitator johnnyc Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Va salut. nu mai deschid alt topic cu acelasi nume, voi scrie aici. este vosrba de acelasi tip de monitor lg w2246s problema este urmatoarea: - am schimbat o lampa, si condensatorii electrolitici de pe placa (6 la numar), totul ok cateva secunde, dupa... apare pe ecran meniul, si se autoselecteaza butonul Auto. dupa, isi face acel auto resize imagine iar dupa cateva secunde incepe de la capat... - am incercat sa scot placa cu butoanele,.. la fel face. va rog sa-mi dati un sfat... ce as putea verifica/face? va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Verifica traseul de la push butoane la ... procesor. Link spre comentariu
Vizitator johnnyc Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 va salut. ce as putea verifica mai exact? atasez pozele multumesc Link spre comentariu
adydep Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 ...traseul de la push butoane la...procesor ...în pozele alea apare sursa+invertor,și "main-ul" ...push "botoanele" sunt pe rama de plastic Link spre comentariu
Vizitator johnnyc Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 D-le Andrei... am scris in primul enunt ca am scos placuta cu butoanele si la fel face... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 verifica traseiele de la Kei1 si kei0 pina la procesor daca este vreun cond scoatel din traseu Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 In prima poza,unde ati pus patratul,sunt 3 diode zenner. Datile afara.Succes Link spre comentariu
Vizitator johnnyc Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Va salut. - pe cele 2 trasee nu am nici un condensator... - am scos cele 3 diode si dupa aprox 3 min de functionare problema a aparut, dupa aprox 6-8 min de functionare .. problema a disparut... il voi mai lasa azi in functiune cateva ore sa vad ce si cum... revin cu un update va multumesc pentru sfaturi o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum