Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare fire la pinii microfon statie cb EuroCB-miniscan

zott

Postări Recomandate

post-36845-139829765975_thumb.jpgBuna ziua , imi poate oferi cineva un sfat , va rog ? Am o statie EUROCB-MINISCAN care nu are microfon . Dupa lungi cautari pe net pentru un microfon compatibil cu ea ( din pacate nu am gasit , sau poate nu am stiut eu unde sa caut ) am cumparat din bazar un microfon tot pentru o statie dar un model mai vechi din cate mi-a zis vanzatorul . Acum vin sa va intreb si totodata sa va cer parerea : as putea monta acest microfon pe statia mea ? Am cumparat si mufa noua , metalica de la un magazin de specialitate . Atasez poze cu microfonul desfacut , mufa cumparata cat si foto cu statia respectiva . Am marea rugaminte daca ma puteti ajuta , sa fiti ingaduitori cu mine deoarece sunt incapator si daca se poate cel ce ma poate ajuta sa-mi dea culoarea firului si pinul unde trebuie lipit spre a nu gresi ceva . Va multumesc frumos !

post-36845-139829765953_thumb.jpg

post-36845-139829765965_thumb.jpg

post-36845-139829765985_thumb.jpg

post-36845-139829765997_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zott

2

• soi

1

• radiomanyo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări