davidneacsu Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 m-am gandit bine si o sa prind radiatorul de carcasa cu niste tije filetate din plastic ( gen surub ) astfel o sa evit orice scurt circuit Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Nu e bine, radiatorul poate deveni o ''antenă'' ptr integrate, a fost de curînd un subiect exact cu tema asta. Integratele se izolează de radiator şi acesta se leagă la masă.Şi apropo de trafo, 2x24Vca vor da prin redresare şi filtrare cam +/-33Vcc, deci sarcina să fie aleasă în consecinţă, după recomandările din pdf-ul producătorului (ST nu mivarrrom). Acolo e şi puterea reală, maxim 70W, dar cu altă alimentare.eu m-am uitet pe pdf si +/- 33Vcc este recomandat pentru 6 ohm , ce transformator sa folosesc pentru 4ohm(30+/-Vcc) ? si inca ceva , mi sa recomandat o punte redresoare de 35 A cu filtraj de 10000uF , aceasta punte va fi Ok si cu un traf mai mic ? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Puntea va fi OK si cu un traf mai mic, Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Puntea va fi OK si cu un traf mai mic,pentru puntea redresoare e in regula daca pun condensatori ceramici 104 in paralel cu cei de electrolitici ? si cei de 0.01uF pe care ar trebui sa ii pun pe diode e neaaparata nevoie sau merge si fara ei ? Link spre comentariu
modoran Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Merge si fara condensatorii aia ceramici. Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 O punte normală de 10A e arhisuficientă, dar astea contrafăcute din comerţ de 25, 35, 50A abia rezistă la sfertul curentului. De aia se recomandă aşa ceva. La aceeaşi tensiuni de alimentare A-350 are două punţi de 3A şi merg reci. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 eu am luat acum 10 ani primul kit cu tda 7294.cate 2 pe cablaj,puteau fii legati si in punte si stereo.ca alimentare recomandau +-27vcc4R +-35 8R +-22 4Rin punte +-27 8R Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 acum recomandarile sunt cu 1-3 volyi mai mari Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Nici tensiunea la priză nu e fixă, variază în funcţie de consum pe timpul zilei, aşa că 1-3V în plus, dacă mai socotim şi căderea la consum mai mare, e în jurul recomandărilor. Mai mult cu 10V să nu fie ptr fiecare sarcină specificată. Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 Puteeti sa imi sspuneti de cati amperi sa fie transformatorul ? Mentionez ca vreau sa pun ambele kituri pe acelasi transformator Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Ptr 4 Ohmi şi circa +/-27V, un trafo cu secundar de 2x20Vca la vreo 6A minim ar trebui să fie acoperitor. Desigur că curentul poate fi şi mai mare, va funcţiona mai lejer. Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 Ptr 4 Ohmi şi circa +/-27V, un trafo cu secundar de 2x20Vca la vreo 6A minim ar trebui să fie acoperitor. Desigur că curentul poate fi şi mai mare, va funcţiona mai lejer.Mersi pentru ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum