Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv zander

b17liviu

Postări Recomandate

Fiecare gandeste cum crede,dar a face bine atrage binele. Ganditi-va ca intr-o zi rea va aflati la marginea unui drum la circa 100 de km de casa si aveti nevoie de ajutor. Si ca sa vezi,ca un facut(in realitate este o necesitate), se opreste langa voi exact persoana sau persoanele caruia voi nu ati dat nimic imprumut (aproape niciodata). Credeti voi oare ca in acel caz veti fi ajutati de catre ei? Eu cred ca nu! Pt. mine de exemplu a ajuta pe cineva este un dar Dumnezeiesc pe care Dumnezeu mi-l ofera ca sa imi umplu sacul cu fapte bune. Sincer sa fiu eu nu fac binele pt. a astepta ca intr-o buna zi sa primesc cu nerabdare inapoi binele oferit,ci o fac pt. ceea ce simt inlauntrul meu atunci cand fac un bine,adica o stare de inaltare catre Dumnezeu,asa cum aceasta stare o are Dumnezeu Tatal in permanenta. Si eu stiind acest lucru si facandu-l mai mereu,prin ceea ce fac,(adica infaptuind binele) devin una cu EL. Mai ganditi-va la faptul ca absolut tot ceea ce va inconjoara este si apartine dintotdeauna doar si numai Lui. Chiar si corpul in care va aflati este o manifestare a sa. Si acum vine intrebarea,la ce folos sa nu oferim din toata inima ceea ce este al nostru (in realitate al Lui),si celorlalti pt. ai ajuta,mai ales stiind ca mai sunt cativa ani(10-30),pana cand vom parasi acest corp fizic in care ne aflam? Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu parerile mele. Revin acum usor la oile noastre electronice. Multumesc Dan Cod si Florin pt. dump-uri,asta a fost defectul,erau afectate datele din memorie.

Editat de Metatron
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

8

• Florinel TV

7

• b17liviu

6

• dan cod

5

Top autori în acest subiect

asta nu inseamna sa nu ajuti pe nimeni cu programator dar nui de dat vine cu memoria si o scrii tu sau cu tv-eul dar repet sculele nu sa dau cu imprumutul ca daca continui asa ai sa intelegi asta mai tirziu

bine ca sa rezolvat tv-ul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări