Vizitator stefiart Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Salutare! Am cumparat un compresor de Raba Nou modelul din foto, ( nu ma pricep la mecanica foarte bine imi scuzati termeni) Am fost la un strungar am facut toate racordurile si dopuri, am pus pe admise un filtru de aer , la dopul mic am pus un aerisitor, am introdus ulei in baie pana la gaura mica unde am montat aerisitorul, fara sa-l conectez la butelie l-am actionat manual si tot uleiul a iesit prin aceasta gaurica;Ma ajutati cu o solutie , am citit pe forum dar nu am vazut nimic despre aceasta problema! Link spre comentariu
Marius Badea Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Stai linistit ca nu curge tot uleiul,dar ai grija ca se va incalzi (compresorul) foarte tare.La raba uleiul era racit prin pompa de ulei cu ajutorul unei serpentine...bafta,dar nu cred ca o sa scoti mai mult de 3 bari,evident ca depinde de raportul dintre cele doua fulii,ajunge un motor de 2 kw dar trebuie o fulie foarte mare pe compresor. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 In locul acelei oale prinsa cu 4 suruburi se pune o placa ce se etanseaza.3 bari? a scos usor 8 dar l-am oprit ca ma temeam de butelii Link spre comentariu
Vizitator mome Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Stai linistit ca nu curge tot uleiul,dar ai grija ca se va incalzi (compresorul) foarte tare.La raba uleiul era racit prin pompa de ulei cu ajutorul unei serpentine...bafta,dar nu cred ca o sa scoti mai mult de 3 bari,evident ca depinde de raportul dintre cele doua fulii,ajunge un motor de 2 kw dar trebuie o fulie foarte mare pe compresor.Da, cred că acest loc este o cerință de atenție. Ar trebui să acorde mai multă atenție la cazul său atunci când se utilizează un prejudiciu de reducere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum