Vizitator brainiac Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Buna ziua... cum am specificat si in titlu am nevoie sa imi spuneti si mie ce inlocuitori exista pe piata romaneasca pentru 2SD2231 / 2SB1476; mentionez ca acestia provin dintr-un Amplificator KENWOOD a-45. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Echivalenti pentru 2SD2231/2SB1476 sunt 2SD1170/2SA1183 dar daca-i si gasiti nu stiu! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Dacă tensiunea de alimentare nu trece de +/-45V (şi nu cred, după puterea mică a trz originali), cei mai buni sînt BDW83/84C sau TIP142/147. Link spre comentariu
Vizitator brainiac Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Am cumparat o pereche BDW83/84D made in china cu 18 lei. Miine ii inlocuiesc sa vad daca functioneaza cu ei. Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Aoleu, cine ştie ce a mai apărut pe piaţă! Măcar sînt făcuţi de Power Innovations? http://www.datasheetarchive.com/dl/Scans-064/DSA2IH00149929.pdf Link spre comentariu
Vizitator brainiac Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 @zal: Cred că fabrica este J3... Nu am avut curaj să ii montez. Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Ai avut noroc, sînt făcuţi chiar de Power Innovations, aceea e sigla lor stilizată, aşa o fac de cîţiva ani, înainte era ca-n pdf-ul de mai sus. Chestia e că au mai apărut unii în capsulă modificată, cu gaura izolată, scrisul e tipărit şi sînt pocnitori. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Ai avut noroc, sînt făcuţi chiar de Power Innovations, aceea e sigla lor stilizată, aşa o fac de cîţiva ani, înainte era ca-n pdf-ul de mai sus.tot respectul pentru domnul zal , insa de data asta , din pacate , ati cam trintit cu mucii in fasole . tranzistoarele din poza n-au nici o gara cu firma power innovations , ci sint fabricate de firma BOURNS . pentru edificare , iata si link-ul mai jos ...http://www.directindustry.com/prod/bour ... 61163.html Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Măcar dau în fasolea mea. Am folosit şi au fost foarte buni şi unii şi alţii, nu am găsit diferenţe nici fizice nici electrice, asta e important. Siglele sînt asemănătoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum