Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistori echivalenti pentru 2SD2231 / 2SB1476

Vizitator brainiac

Postări Recomandate

Vizitator brainiac

Buna ziua... cum am specificat si in titlu am nevoie sa imi spuneti si mie ce inlocuitori exista pe piata romaneasca pentru 2SD2231 / 2SB1476; mentionez ca acestia provin dintr-un Amplificator KENWOOD a-45. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• misuraelectronic

1

• Toni Marginean

1

Ai avut noroc, sînt făcuţi chiar de Power Innovations, aceea e sigla lor stilizată, aşa o fac de cîţiva ani, înainte era ca-n pdf-ul de mai sus. Chestia e că au mai apărut unii în capsulă modificată, cu gaura izolată, scrisul e tipărit şi sînt pocnitori.

Link spre comentariu

Ai avut noroc, sînt făcuţi chiar de Power Innovations, aceea e sigla lor stilizată, aşa o fac de cîţiva ani, înainte era ca-n pdf-ul de mai sus.

tot respectul pentru domnul zal , insa de data asta , din pacate , ati cam trintit cu mucii in fasole . tranzistoarele din poza n-au nici o gara cu firma power innovations , ci sint fabricate de firma BOURNS . pentru edificare , iata si link-ul mai jos ...http://www.directindustry.com/prod/bour ... 61163.html
Link spre comentariu

Măcar dau în fasolea mea. Am folosit şi au fost foarte buni şi unii şi alţii, nu am găsit diferenţe nici fizice nici electrice, asta e important. Siglele sînt asemănătoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări