Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator subwoofer auto

Marian

Postări Recomandate

La interior seamana foarte mult cu cele Mac Audio seria Fearless.

Asa am crezut si eu la inceput cand am vazut interiorul

Dj_Dog accepta-i entuziasmul lui Andrei, a muncit si a investit destul de mult in proiect, ( pana si eu am muncit cateva zile pana i l-am pus la punct cand mi l-a trimis ), nu-i umbri bucuria, asemenea reusite conteaza mult pentru cei care sunt la inceput de drum, trebuiesc incurajati, si prin ajutorul ce i l-am oferit, asta am dorit sa fac.

Foarte bine ca a muncit!!! Ma bucur cand va ca mai este cate unul care chiar face ceva, pt ca la noi in tara multi doar se fac ca muncesc si culmea mai iau si bani pt asta !!!

Link spre comentariu

Va salut. Sursa functioneaza fara probleme , inclusiv protesctia (pana acum nu am apucat sa testez si partea asta ). Deci toata stima dl-ului Marian.

De ce am spus ca bat unele amplificatoare?!  Eu am alimentat cu aceasta sursa un z5500, care a fost pus pe masina. Fata de sistemele din comert, statie, subwoofer, boxe, statie pt boxe, mi se pare o solutie mult mai buna. Intradevar, z5500 este o pocnitoare, dar daca sti cum sa il folosesti se aude foarte bine.Bine, sincer pentru masina mi se par suficienti 2 3 sute w maxim. Conteaza calitatea nu cantitatea.

Oricum, eu momentan sunt foarte multumit de acest proiect, si asta conteaza cel mai mult.  :limb:  :limb:  :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări