Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

memory prog.

Postări Recomandate

- va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

4

• cristeama

4

• dan cod

2

• siti

1

Top autori în acest subiect

- va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stima

Eu lucrez cu urmatoarele scule Upa-USB ,Xprog-M , pentru citire unele procesoare mai delicate si ca programatoare flash/eeprom Superpro 500p link sper sa nu se considere reclama http://ro.farnell.com/xeltek/superpro-5 ... =lookahead ,si BeeProg de la Elnec .mare grije ca sunt si clone,china care sunt gunoiaie!Originalul il gasesti numai la producator ori cumparat de la cineva care vinde..! http://www.elnec.com/products/device-pr ... s/beeprog/ mare grije sa nu iti iei versiunea noua Beeprog2 ori 2c,astea nu merg decat cu adaptoarele lor speciale care au un cip de protectie si pe 2 adaptoare dai cat pe programator,deci..sunt ff scumpe!! !!Modelul mai vechi Beeprog simplu merge cu adaptoare pin la pin!! :da ca si cel de la XELTEK - SUPERPRO 500P. Aceste adaptoare se gasesc usor si la preturi rezonabile!

Calculele le faci tu!Cu astea faci cam tot ce misca,bine ca pe langa mai trebuie si un prog de j-tag exp j-link V8,interfete care le poti face singur pentu diferite procesoare!! Bafta!

Link spre comentariu

- da, am studiat citeva din dispozitivele d-lui popa, sunt cu adevarat complexe iar prturile pe masura, totusi pt. ceva nevoi modeste ce parere aveti despre PICKIT 3(2)programmer , TL866cs-universal prog SIVAVA universal willem eprom programmer pcb50b, va rog o parere avizata ?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări