xragon Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 am un mp4 MARQUANT si nu se mai deschide , adica ii dau alimentare de pe usb , nimic, din alimentator, tot nimic, asa ca am decis sa il desfac , sa cand sa il desfac, surpriza , nu prea am suruburi, am gasit 2 suruburi la partea cu alimentatorul si intrarea jack, nu pot sa trag de placa ,nu pot sa o imping, cum as putea eu sa scot acea placuta din el , cineva idei? http://postimg.org/gallery/5y7i2nqm/f66ee0e5/ Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Un mp3 samsung am desfacut si eu, tot fata suruburi are ceva cleme/clipsuri, am indepartat fata de partea din spate. Acum nu e neaparat sa fie asa si in cazul tau. Spor.... Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 este facut din 3 bucati inafara de cablaj si display, adica partea de jos care scoate desfacand 2 suruburi , si partea de sus care nu stiu daca este fixa sau demontabila, iar apoi corpul este facut dintr-o singura bucata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum