Vizitator Stan Valeriu Ionut Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 De unde pot cumpara un miez de fier pentru un aparat de sudura???? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Incearca cu un stator de motor electric.Nu'i tocmai ... estetic , dar ... Link spre comentariu
Vizitator Stan Valeriu Ionut Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 ma intereseaza de unde pot cumpara tole,ca am cautat pe internet si nu gasesc Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Salut,Incearca la depozitele de primire a fierului vechi, sau la rubrica cumparari de pe forum, chiar am vazut pe cineva care vindea asemenea tole. Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Gasesti pe net destule oferte. Interesanta este denumirea localitatii de la profilul Dvs. In ce judet este? Link spre comentariu
CIBY2 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Ia legatura cu userul de aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=162541&hilit=tole+sudura Da, intradevar, interesanta locatie. Intreb si eu precum colegul Pinti, din ce judet este? Link spre comentariu
Vizitator teqmihai Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 pffff.... daca nici de localitati celebre precum Caracal n-ati auzit..... (e drept ca acolo lipsesc cateva litere.... da ce .... dupa ce depanati voi ceva mai puneti toate suruburile la loc? ... ca sa nu mai zic ca mai raman si ceva piese in plus ... ) Link spre comentariu
Vizitator Stan Valeriu Ionut Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Ma intereseaza un miez feromagnetic din tole de otel cu o arie de aproximativ de 45 cm^2 Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Ma intereseaza un miez feromagnetic din tole de otel cu o arie de aproximativ de 45 cm^2Inchide aici si deschide un topic nou la cumparari ca asa este corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum