cristeama Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 - va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stima Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Greu cu un singur programator sa faci tot.UPA-USB este ok si stie cateva.Postal3 iar este ok. Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 -dle. dan, stiu ca aveti destula experienta si asta doar din contributiile dvs. la diferite subiecte, va rog ce parere aveti despre PICKIT3 prog. , XProg-m, PIC-PG4, stima Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 - va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stimaLuati legatura cu userul taxdoru de pe forum!!viewtopic.php?f=59&t=149218&p=1473816#p1469452 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 -dle. dan, stiu ca aveti destula experienta si asta doar din contributiile dvs. la diferite subiecte, va rog ce parere aveti despre PICKIT3 prog. , XProg-m, PIC-PG4, stimaDe aici cunosc doar X-PROg M care este bun in chestii auto de decodari etc.Dar cum am mai spus e greu cu unul singur sa acopri toata gama.Eu de exemplu am Martech,Beeprog,UPA-USB,K-EIL,Postal3,dar nici asa nu sunt acoperit 100% doar vreo 98% Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 "as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, " - in prima faza achizitionezi un programator din zona in care este mai mare cererea . Asta pentru o amortizare rapida.Cu timpul , functie de cereri , ... Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 - va multumesc pt. sfaturi, aveti cele mai bune intentii dar trebuie sa mai "string surubul" , spunti-mi ceva ieftin pt. citit/scris spi din seria 95xxx ex. M95640, stima Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 - va rog un sfat ieftin pt. citit / scris seria 95xxx , M95640wd Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Postal3 ieftin si bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum