Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare memorii

cristeama

Postări Recomandate

- va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

4

• dan cod

3

• BUGHIU

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

- va salut, o rugamine am, vreau sa achizitionez un programator de memorii si nu stiu ce model ,cu ce performante, cu ce tipuri de adaptoare pt. citire mem. smd. in circuit si bineinteles la un pret rezonabil !, as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, astept opinia dvs. profesionista ,stima

Luati legatura cu userul taxdoru de pe forum!!viewtopic.php?f=59&t=149218&p=1473816#p1469452
Link spre comentariu

-dle. dan, stiu ca aveti destula experienta si asta doar din contributiile dvs. la diferite subiecte, va rog ce parere aveti despre PICKIT3 prog. , XProg-m, PIC-PG4, stima

De aici cunosc doar X-PROg M care este bun in chestii auto de decodari etc.Dar cum am mai spus e greu cu unul singur sa acopri toata gama.Eu de exemplu am Martech,Beeprog,UPA-USB,K-EIL,Postal3,dar nici asa nu sunt acoperit 100% doar vreo 98%
Link spre comentariu

"as vrea sa citesc/scriu mem. cu acces paralel/ serial pt. caset.auto, televiz. crt., lcd, " - in prima faza achizitionezi un programator din zona in care este mai mare cererea . Asta pentru o amortizare rapida.Cu timpul , functie de cereri , ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări