Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

baterie bios cr2032

Marian C

Postări Recomandate

Buna la toata lumea,La laptop-ul meu trebuie sa-i schimb bateria bios dar nu gasesc baterie cu tot cu fire si mufa ci am gasit doar una cr2032 de calculator. As vrea sa-i lipesc niste lite dar oare explodeaza bateria la caldura ? Multumescbateria veche arata cam ca in fisierul atasat

post-16030-139829765052_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian C

2

• Marius84

1

• porscheg

1

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca este cu fire, are toate sansele sa fie.... acumulator, nu baterie, verificati atent ce scrie pe ea. daca totusi este baterie, recuperati de pe o placa de baza un soclu de baterie si lipiti la pinii soclului firele(dupa care izolati electric cu ce gasiti, banda, tub termo, etc) pe inoxul bateriei sigur nu prinde bine si mai ales usor cositorul...Postati marca si modelul laptopului si poate gasiti mai mult sprijin...

Link spre comentariu

Ia un cr2032 zgarie un pic punctele de lipitura si cu un fludor bun si pasta decapant buna poti face o lipitura rapida fara sa tii cu anii varful de lipit pe suprafata baeriei. Cu cat o incalzesti mai mult cu atat se duce mai repede in timp pentru ca se duce dracu zeama din ea. Nu expoldeaza la ciocan de lipit. Apropo nu-i acumulator ci baterie cu litiu, deci nu se incarca in laptop.

Link spre comentariu

Eu zic sa incerci sa dai jos firele care sint atasate de baterie,apoi le pui pe bateria noua respectind polaritatea,respectiv firele rosu si negru sa fie puse exact ca si la bateria veche.Tragi o bucatica de tub termocontractil cu diametrul apropiat de diametrul bateriei si il incalzesti cu un uscator de par pina se stringe pe baterie si cu asta ai rezolvat problema.Nu mai trebuie sa cositoresti firele pe baterie cu riscul de a distruge bateria sau chiar mai rau.

Link spre comentariu

la mine cand nimeresc astfel de baterii am pasta de cositor pun o picatura de pasta pe o parte dupa care ating cu partea groasa a ciocanului de lipit maximum 2 se cunde, se cositoreste instant, dupa care repet si pe cealalta parte, dupa care imbrac totul in termocontractibil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări