Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cd changer cu modulator FM - probleme cu banda FM?

Vizitator vili

Postări Recomandate

As dori sa-mi cumpar un Cd changer, mp3 player, cu modulator FM (JVC CH-X1500RF) pentru masina. Intrebarea mea este daca pot sa-l folosesc in Romania, intrucat o sa mi-l cumpere cineva din SUA. Intreb asta fiindca mi-a spus cineva ca nu va functiona deoarece americanii au frecventa FM diferita de a noastra. Este adevarat? ca pana acum n-am mai auzit asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

2

• pavcostel

1

• mircea626

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Daca se refera la FM 88-108 atunci nu ai probleme. Daca tunerul respectiv este folosit pentru receptia posturilor care emit pe frecventele 244MHZ (parca asta era) atunci nu poti sa-l folosesti decat in bucuresti si sa asculti mereu pro fm, deoarece doar profm-ul a inceput emisia in format digital (ai la receptie calitatea unui mp3 la 128Kbps).Il intrebi pe cel care ti-l cumpara ce frecventa de receptie are pt FM.

Link spre comentariu

mai e o chestie.parca felul in care numara difera ,adica spre exemplu nu poti gasi 105,1 .de la 105.00 merge la 105,5 ,106 etc.dar mi se pare ca e o chestie care pina la urma o poti seta din softul lui,nu stiu sigur

Link spre comentariu

Te referi la asta?Changing the AM/FM channel intervalsWhen this unit is shipped from the factory, the channel intervals are set to 10 kHz for AM and200 kHz for FM (US settings).You will have to change the channel intervals when using this unit in an area other than NorthAmerica and South America.? EU: Select this when using this unit in an area other than North and South America. (9 kHz for AM and 50 kHz (for manual tuning) / 100 kHz (for searching) for FM)? US: Select this when using this unit in North or South America. (10 kHz for AM and 200 kHz for FM)1. Press and hold SEL (Select) for more than 2 seconds so that ?PSM? appears on the lower part of the display.2. Select ?AREA (with its current setting)? with >>/ or /<<3. Select the correct channel intervals with the control dial. The channel intervals alternate between EU settings and US settings. EU US

Link spre comentariu

Ecartul de frecventa e problema sau daca e peste banda vest 88-108MHz.Am adus si eu mai demult un CD-radio de acolo. Nu prindea decat frecventele PARE, adica 96.2,102.2, etc. Nu mergea 96,1 sau 102,1. Solutia a fost dezacordarea circuitului de CAF. (original, nu? :axe: ). L-am dat acum un an si ceva in stare de functionare buna. Deci, daca aduci de acolo, si e in FM 88-108 va merge sigur sa fie receptionat pe un radio de la noi. In schimb, daca iei si radio de acolo, sau ai meniu de setari, cum a zis Hugo, sau prinzi jumate' din posturi. Emitatorul din state merge la noi. Receptorul, nu mereu.Costel

Link spre comentariu

Am intrat pe site-ul JVC USA unde m-am uitat la chargerul respectiv si modelele de recivere JVC compatibile cu el si din cate am vazut, sunt compatibile si cu Europa si cu USA. Hmmm.Asta doar scrie pe site ca prin mana nu mi-a trecut asa ceva.TUNER SECTIONFrequency Range:FM:87.5 to 107.9 MHz (with channel interval set to 200 kHz)87.5 to 108.0 MHz (with channel interval set to 50 kHz)AM:530 to 1,710 kHz (with channel interval set to 10 kHz)531 to 1,602 kHz (with channel interval set to 9 kHz)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator leewu

Salut,

Am cumparat din Canada un JVC 12 Disc CD/MP3 Changer with FM Mod - CH-X1500RF.

http://mobile.jvc.com/product.jsp?model ... =56&page=2

As vrea sa stiu daca sunt obligat sa cumpar si un mp3 player tot JVC pentru el, sau pot sa cumpar orice alta firma? Am tot de acolo cumparat si un mp3 Alpine si as vrea, daca este posibil, sa cumplez changerul JVC-ul cu mp3-ul Alpine.

Daca nu este posibil si ziceti ca va trebui sa cumpar tot un produs JVC, puteti sa-mi ziceti daca changerul din Canada va fi compatibil cu produsele JVC din Romania?

Va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări