alex26 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Buna ziua. Am acest laptop Packard Bell MIT LYN01.Problema este ca imaginea se vede foarte slab exact ca si fara invertor. Invertorul este DA-1A08-B si mufa are 11 pini. Pinul de alimentare trece prin siguranta si ajunge la pinul 14 al integratului MP1015EM si are tensiunea de 5V.Este corecta aceasta tensiune , precizand faptul ca pe toti cei 11 pini ai mufei nu am tensiune mai mare de 5 V.Astept un raspuns de la dvs. Va multumesc. Link spre comentariu
laur_12 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 015EM.html aicia vei gasi specificatiile integratului ,eu zic ca 5v este corect !! Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Asa este. Aveti dreptate , 5V e corect. Nu inteleg cum e posibil , din 3 laptopuri la fel , la toate sa fie defecte invertoarele. Sa fie acest invertor cu probleme. Piesele sunt banale , doar mp1015em mai importanta. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 sa fi sanatos, si inca ce se poate, se cheama defect de serie la ce sa fi atent neoanele din display-uri la capete unde e lipit firul sunt izolate cu termocontractibil, uneori se mai strapunge si da descarcare la masa, uneori intra invertorul in protectie, alteori il distruge Link spre comentariu
laur_12 Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 puneti o poza cu inverterul posibil sa detin asa ceva am mai multe si nu stiu de la ce aparate provin Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Sunt 2 variante , cu 7 si 11 pini pe ... intrare.Poze ... garla pe net. Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Invertorul e cu 11 pini. Cum sunt putine piese in invertor le-am masurat pe toate , chiar daca nu le-am dezlipit si nu am constatat probleme , chiar masurate toate 3 in paralel indicau aceleasi valori. In acest caz , defectul nu mai ramane decat la MP1015EM . Este corect? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 "Este corecta aceasta tensiune , precizand faptul ca pe toti cei 11 pini ai mufei nu am tensiune mai mare de 5 V." - ceva nu'i ok , aici.E drept ca nu cunosc modelul asta de laptop.Are functia Fn ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum