rabanne2013 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Buna ziuaAm o masina de spalat beko WMN 6110 SE si am o problema cu ea si anume trage fparte greu apa, trage de tras dar incet, deabia se invarte apometrul(ceasul care inregistreaza apa).Am desfacut furtunul din spate si am demontat acea electrovalva si am curatat acea sita ca avea ceva rugina.dar tot la fel trage apa.Care ar fi cauza? Link spre comentariu
adrian250786 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 In primul rand masina nu"trage"apa,pur si simplu inchide si deschide alimentarea cu apa,verifica presiunea....daca e ok..verifica "traseul"intre electrovalve si sertarul cu dero,probabil chiar la sertarul cu dero e problema,depuneri de calcar.mult succes Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Verifica furtunul de alimentare sa nu fie infundata sita de pe el sau de la intrare in masina de spalat. Link spre comentariu
Vizitator alaurentiu Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Scoate furtunul si pune-l in lighean sa vezi daca are presiune. daca da atunci cel mai des duzele de deasupra sertarului de dero au calcar depus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum