Vizitator madatzuhk Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Salutare! Detin un mp3 auto model Sony CDX-GT28 care nu este prevazut cu iesire rca, l-am desfacut si am vazut ca in placa de baza sunt inscriptionate datele cum ar fi prevazut din fabrica cu asa ceva am incercat sa pun 2 fire cu o casca sa aud daca se aude un mic semnal audio dar nu se aude nimic. Ce as putea sa ii fac sa ii pot pune rca-uri de iesire? Daca este nevoie pot face poze pe ambele parti la placa de baza. Link spre comentariu
George Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Pune si niste poze daca tot ai zis ca se poate. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Probabil că mai lipsesc şi alte piese. Link spre comentariu
adrian250786 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 cand spuneti (iesire) va referiti la iesirea de subwoofer?!cautati in meniul lui si vedeti daca reglaj pe subwoofer(ma indoiesc sa cred ca ar avea,daca nu are rca)daca nu are,parerea mea sa renuntati la improvizatii pe placa sa nu provocati alte defecte.succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum