mihai2 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Buna seara,ma intereseaza schema ups-ului mustek model powermust1400usb(1400va/840w),nu am gasit-o nici pe eserviceinfo nici pe elektrotania si nu stiu unde sa mai caut.Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Ce problema ai la ea ? Poate te ajutam si fara schema.Uite o schema din aceeasi familie Mustek Smart Power Pro 2000.zip Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Ce problema ai la ea ? Poate te ajutam si fara schema.Uite o schema din aceeasi familie MustekMultumesc mult pt.raspunsul promt,l-am primit demontat si vroiam o schema inainte sa ma apuc s-l recompun. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Bună. As avea nevoie și eu,dacă se poate de schema electrica de la un Ups Mustek Powermust 600,aceasta nu are afișaj lcd.Am pus bateria invers,în acest timă, n uita era sub alimentare de 220V, s-a bușit ceva,fluiera a paguba!As încerca sa-l repar.Mulțumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Uite aici schema colegu https://elektrotanya.com/mustek_powermust_600_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Bună. As avea nevoie și eu,dacă se poate de schema electrica de la un Ups Mustek Powermust 600,aceasta nu are afișaj lcd.Am pus bateria invers,în acest timă, n uita era sub alimentare de 220V, s-a bușit ceva,fluiera a paguba!As încerca sa-l repar.Mulțumesc. Aici : http://gsttrue.appspot.com/ibp.html Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Vă mulțumesc, sper sa pot face ceva, ca a pocnit puțin ,după alimentarea inversa cu bateria,are un integrat în apropiere, sa nu fii pățit ceva aceea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum