Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe pentru scoala

Vizitator tatulea

Postări Recomandate

Voi aveţi nevoie de un amplif mono de radioficare cu mixer şi intrare de microfon, nu să folosiţi bietul JVC ptr asta. El e bun ptr partea de radio şi la ieşirile lui să folosiţi cel mult nişte boxe ptr monitorizarea semnalului recepţionat, deşi se poate şi cu căşti. Nu-l forţaţi cu sarcini mai mici de 8 Ohmi, noroc că fabricantul s-a gîndit la toate şi spre deosebire de ceilalţi japonezi, la cuplarea ambelor sisteme A+B înseriază boxele, aşa că şi de 4 Ohmi dacă ar fi tot se păstrează un total de 8 la ieşirile celor două canale. Mai puţin să nu fie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircel

4

• gab19

3

• zal

1

• cristi_ozana

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sound solutions

Pt distantele care le ai tu acolo iti trebuie amplificator de linie (100V sau 70 V ), pt holul lung de 50 m iti trebuie cel putin 4 difuzoare de linie ,aplicate sau de tavan (depinde ce inaltime are holul, si ce volum )ca putere minim 15.. 20 W , sau 6buc X 8Wnu poti sa folosesti amplificatorul JVC cu traful pe iesire ,nu va avea viata lunga ,mai ales ca nu cunosti prea multe date despre trafAmplificatoarele de linie (PA) au filtre de taiere incorporate, protectie si detec cc pe iesire,etc ,pt a exclude saturatia trafului de iesire ,poti modifica un amplificator obisnuit pt al transforma in amplificator de linie ,dar e ceva de munca si ceva ,,secrete,,acum pt aplicatia ta : 3 etaje x 4 boxe minim x 20W = 240 W minim ,deci un amplificator care sa aiba minim 240W (pt ca sant si ceva pierderi in linie)asta fara sa luam in calcul si sonorizarea salilor de curs si curtetrebuie refacuta si cablarea interiora (inlocuit aluminiu), probabil acolo era o retea de sonorizare de pe ,,vremuri,, cu amplif electronica industriala ,unde trafurile care ei le dadeau de 100w aveau 250W lejer,erau facute in credinta, sau un amplificator radioprogres( aveau trafurile de iesire ,de ziceai ca sant bobinate manual), trebuie pus un cablu bun de Cu ( eu folosesc TBLA ,si am retea in oras unde am mers 2,5 km,si nu am probleme sau pierderi semnificative)acum depinde ce buget aveti alocat,o retea de radioamplificare implica ceva costuri si atentie in implementare si realizare (se lucreaza cu 100 V si este intr-o scoala)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări