Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina spalat whirlpool awo/d 55135

daktari

Postări Recomandate

M-am gandit...are 250 spire in primar, le-am numarat. in secundar cateva (are 2 secundare - unul cu spire duble). Problema este ca nu am putut salva ferita, s-a spart la desfacere. Spirele erau lipite. a mai fost reparata, nu se mai vedea rezistenta montata...totusi nu stiu cat ar trebui sa fie Vcc? poate are cineva masuratori

https://elektrotanya.com/whirlpool_awe_series_ps_lnk304_ic_power_supply_sch.pdf/download.html#dl

Am gasit ceva chiar intre timp...

Multumesc

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Pune mai bine o sursă dublă cu 12 şi 5V sau una ATX de PC.Alimentezi cu 5V logica şi cu 12V releele, tensiunile le pui unde sunt condensatorii de filtraj existenţi.Sau pui o sursă dublă liniară şi nu mai are moarte...

Link spre comentariu

Tipul mi-a adus placa fara masina...am cam moroit un traf pe acolo...daca nu il tine o sa ii spun ca o sa motez o sursa separata.

Trebuie una mai mica (ma refer la volum), pana atunci ma asigur de una pe stoc

Multumesc dragi colegi

Editat de catalin004
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

ce cod are placa ?...am multe placi de whirlpool si este posibil sa am un trafo ! Iti trimit o placa defecta si ei trafo de pe ea, platesti doar transportul. Eu personal, nu am intalnit trafo defect niciodata, dar.....:nas:

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări