BRANCA Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Cātă.Da' rebobinat?Că n-are aşa multe spire. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 (editat) M-am gandit...are 250 spire in primar, le-am numarat. in secundar cateva (are 2 secundare - unul cu spire duble). Problema este ca nu am putut salva ferita, s-a spart la desfacere. Spirele erau lipite. a mai fost reparata, nu se mai vedea rezistenta montata...totusi nu stiu cat ar trebui sa fie Vcc? poate are cineva masuratori https://elektrotanya.com/whirlpool_awe_series_ps_lnk304_ic_power_supply_sch.pdf/download.html#dl Am gasit ceva chiar intre timp... Multumesc Editat Aprilie 5, 2021 de catalin004 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Pune mai bine o sursă dublă cu 12 şi 5V sau una ATX de PC.Alimentezi cu 5V logica şi cu 12V releele, tensiunile le pui unde sunt condensatorii de filtraj existenţi.Sau pui o sursă dublă liniară şi nu mai are moarte... Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 (editat) Tipul mi-a adus placa fara masina...am cam moroit un traf pe acolo...daca nu il tine o sa ii spun ca o sa motez o sursa separata. Trebuie una mai mica (ma refer la volum), pana atunci ma asigur de una pe stoc Multumesc dragi colegi Editat Aprilie 5, 2021 de catalin004 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 (editat) ce cod are placa ?...am multe placi de whirlpool si este posibil sa am un trafo ! Iti trimit o placa defecta si ei trafo de pe ea, platesti doar transportul. Eu personal, nu am intalnit trafo defect niciodata, dar..... Editat Aprilie 20, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Trafo era defect...insa asta se rezolvase...problema e ca s-a dus naiba si procesorul... Oricum am dat placa de atunci posesorului Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum