q_acdc Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Probleme aparute, interuperea cablului,si defectarea ledului. Schimbarea ledului se poate face cu unul de la o telecomanda(de tv) dar cu dezavantajul neiluminarii(este si normal!) Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Eu cred ca ledul respectiv este un led rosu normal. Daca iei un sobolan optic si il indrepti catre o sursa artificiala de lumina (bec cu incandescenta de ex) o sa vezi ca iese din stand-by) Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Am pus led normal si nu functioneaza :axe: Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Pune unul superbright, de orice culoare si va merge. Link spre comentariu
tuffguy Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Pune unul superbright, de orice culoare si va merge.Esti sigur? Ma bate gandul sa inlocuiesc ledul rosu cu unul albastru. Sincer sa fiu n-am vazut nici un maus cu led de alta culoare decat rosu. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Sunt serii de la Logitech(nu ma refer la laser) care nu au lumina rosie.Si pune unul superbright cum ti s-a mai spus. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 A incercat cineva cu superbright? Nu de alta, insa m-ar tenta sa schimb culoarea la soarec dar nu vreau sa raman fara, in acelasi timp :smt003 Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Am facut eu ceva incercari: initial avea rosu, i-am pus unul superbright alb si a mers, si apoi unul de telecomanda si a mers si cu asta (cu toate ca nu se vedea nici o lumina). :rolleyes: Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Uite ca am experimentat si eu cu un superbright albastru (traiasca brichetele :smt003 ).Sobolanu' va alerga destul de bine pe ecran fara modificari, insa la un moment dat veti simti ca "se misca in reluare". Ledul initial (rosu la mine) era alimentat printr-o rezistenta de 50 de omuleti. Montati inca una de 50 in paralel si scapati de probleme (si de 68/100 cred ca e ok) Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2006 Se pare sau sigur va juca-ti cu soricei :rolleyes: O sa incerc si eu cu un superbright(tensiunea este de 1v ,la soricel) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum