Ombladon2002 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Merge in reluare,cand se schimba cadrul brusc apara patratele,procesorul sta in full load chiar de cand intru pe prima pagina,fara sa vizionez un clip,iar astea se intampla doar in Opera,pe IE merge perfect,chiar si in HD iar procesorul sta intre 40-60%,ce pot face,inafara de schimbarea browserului? Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 pentru youtube trebuie un procesor dual core,ce sistem este? Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Probabil atunci cand folosesc IE,imi mai apare un nucleu,nu? AMD athlon 3000+,Ati Radeon 9200 pro 256Mb,1,5Gb RAM.PS: Daca vizionez un clip de pe youtube pe alt site,merge foarte bine. :cry: Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Probabil atunci cand folosesc IE,imi mai apare un nucleu,nu? AMD athlon 3000+,Ati Radeon 9200 pro 256Mb,1,5Gb RAM.PS: Daca vizionez un clip de pe youtube pe alt site,merge foarte bine. :cry: Pai nu prea este de ras dar cam asa este , mai lalaieste asa cu IE poate consuma resurse mai putine sau chiar aveti o versiune mai veche , puteti vedea ce versiune de OPERA aveti si sa optati pt. o versiune mai veche care poate consuma resurse mai putine dar in general deja versiunile de navigatoare mai noi cer din ce in ce mai multe resurse plus ca OPERA are probleme in acest moment in foarte multe cazuri de navigare ! Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Da,pe firefox merge youtube-ul,in schimb nu pot sa intru in paralel pe fb,deoarece se intrerupe sunetul atunci cand misc scrol-ul,deci am de ales intre firefox ca sa vad un clip sau opera doar ca sa ascult ce este in clipul respectiv in timp ce stau pe fb.Chestia ciudata este ca pe alte site-uri merg bine si cele HD,merg si cele de pe youtube,doar daca sunt postate linkurile pe alte site-uri (de ex posteaza aici cineva un link si pot viziona clipul fara sa intru pe yt),daca intru pe yt,chiar cum ajung pe prima pagina,imi sta procesorul la 100% (doar la opera). Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Salutare !!! Am si eu cateva intrebari la dvs.1 : Ce sistem de operare folositi....la acest pc-u....si de cand il aveti instalat ?2 : Ce antivirus folositi...sau daca aveti vreun antivirus in acest pc-u ?3 : Ati incercat sa faceti un update la flash player ??4 : Daca ati incercat si cu browsele de exemplu : opera sau google chrome???Astept raspunsurile la aceste 4 intrebari....!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum