gab19 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 salutare tuturor.zilele aste am reparat la cineva un ampificator audio.tipul respectiv vrea sa-i montez amplificatorului un montaj de clip detect pentru a stii cand sa se opreasca cu volumul.acuma eu am gasit urmatoarea schema si problema este ca amplificatorul se alimenteaza la +/- 70 volti iar schema la +/-50 volti si as vrea sa-mi spunetzi daca se poate ce rezistente trebuie sa maresc in schema pentru ca montajul sa mearga la aceasta tensiune de +/- 70 v fara nicio problema Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 chiar nu ma poate ajuta nimenea Link spre comentariu
Vizitator dark_blaze Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 salut! incearca asta, e mai usoara si eficace;) Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 mi nu-mi trebuie o schema usoara ba din contra daca aveti scheme mai grele nu ma incomodeaza cu nimic dar doar sa se alimenteze la alimentarile amplificatorului daca se poate Link spre comentariu
George Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 http://sound.westhost.com/project23.htm Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 multam george exact ce-mi trebe m-apuc de treaba..dar totusi la schema propusa de mine ce as putea sa modific sa o fac exact la tensiunea acea de +/-70v? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Maresti proportional valorile rezistentelor R3,4,5,6,7 si condensatorul C1 se pune cu tensiunea de lucru de 100V. Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 ok mersi,.o i-au prin tatonari si trebuie sa gasesc varianta corecta numai bine Link spre comentariu
zal Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Oricum şi indiferent de schemă îşi alege fiecare nivelul de volum la care se aprinde acel led, e doar orientativ şi ornamental, altfel ar trebui aparatură mai complicată ptr a detecta distorsiunile şi a regla un astfel de indicator. Link spre comentariu
George Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Asa e. Sunt necesare un osciloscop si un generator de semnal pentru a regla corespunzator un indicator de clipping. Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 de reglat ma mai descurc cate umpic am si osciloscop deci nu cred ca asta este vreo problema atat trebuia sa stiu ce trebuie sa modific in schema sa mearga la tensiunile acelea ale amplificatorului.o seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum