Vizitator lucianp85 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Va salut!!! Am si eu o masina de spalat INDESIT care la spalare ia viteza de stoarcere(spala cu viteza mare), ce ar putea fii.Daca aveti vreo idee v-as fii recunoscator.Va multumesc mult!!! Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 Va salut!!! Am si eu o masina de spalat INDESIT care la spalare ia viteza de stoarcere(spala cu viteza mare), ce ar putea fii.Daca aveti vreo idee v-as fii recunoscator.Va multumesc mult!!!Te rog mult sa specifici exact de pe eticheta din spate la masina ce tip de Indesit este.Posibil sistemul taho sa fie defect. :yawinkle: Florin Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Procesor.400 RON. Link spre comentariu
Vizitator lucianp85 Postat Noiembrie 25, 2006 Partajează Postat Noiembrie 25, 2006 4mil sa fie procesorul???? Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 4mil sa fie procesorul????Salve, Lucian intotdeauna modulul electronic ori programatorul sunt ultimele vinovate intr-o masina de spalat.Te-am rugat sa-mi transmiti modelul masinii de spalat , apoi putem discuta. :smt001 Link spre comentariu
Vizitator ungurocu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 sigur e taho sau circuitul aferent luivezi ca pe placa ajunge la un bc 328 parca vezi daca e bun Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Va salut!!! Am si eu o masina de spalat INDESIT care la spalare ia viteza de stoarcere(spala cu viteza mare), ce ar putea fii.Daca aveti vreo idee v-as fii recunoscator.Va multumesc mult!!!Da jos programatorul si inscriei memoria ca este memoria devina,bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum