Vizitator Optimvs Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Salutare tuturor, Stie cineva unde s-ar putea gasi de cumparat suportii de cauciuc pentru pompa de aer de la aceasta minunata SAC? Cei cu care a venit statia au imbatranit intr-un mod bizar (s-a muiat cauciucul, desi statia a fost folosita doar ocazional si pentru putin timp, adica nu e de la caldura, pur si simplu a fost foarte prost materialul folosit) si acum pompa face un zgomot greu de suportat. Am incercat sa o asez pe un burete si s-o prind cu "soricei" prin gaurile destinate acestor suporti, dar mi-e ca in timp sa nu inceapa pompa sa loveasca in traf (sunt destul de apropiate in carcasa) Multumesc pentru sugestii Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Pune ceva poze sa vedem exact .Poate gasim o solutie. Link spre comentariu
misd Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Asa am patit si eu. Am rezolvat problema confectionindu-i din silicon sanitar burete si niste capeti de condensatori electrolitici de 1000 mf de pe vremuri in care am infipt suruburi. Acum e mai silentioasa ca in prima zi . Link spre comentariu
Vizitator Optimvs Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Nu stiu daca siliconul sanitar rezista pe termen lung la vibratii.O sa incerc sa-i fac niste poze, chestia e ca acum suportii aia sunt deformati rau, nu prea cred ca o sa se inteleaga mare lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum