Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2SD45

Vizitator mart

Postări Recomandate

Salut, Asa scrie pe cei 4(patru) tranzistori care i`am gasit intr`un amplificator SONY 2X100W an fabr. 2002, asa scrie pe spate, problema este ca aseara la un majorat s`a oprit de tot (in general se oprea doar daca dadeai volumul spre max prea repede, intra in protectie, aseara s`a oprit la mijlocul melodiei).Am cautat pe google dar nu gasesc nici un datasheet despre el sau macar un echivalent sa`i pot inlocui, am verificat aproximativ toate componentele iar cand am ajuns la tranzistori :shock:B facea contact cu E acesta la randul lui cu C iar el cu B parca era o sarma acolo nu un tranzistor (era sa uit toate aveau aceeasi valoare).Poate ma ajuta cineva cu un datasheet sau ceva.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• Guest1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

batranul google a gasit ceva: http://www.capacitor.com.hk/pdf/Power%20Transistor.pdf acolo sunt capsulele tranzistorilor de putere, deci .. EXISTA

la adresa: http://homepage3.nifty.com/ebina2540/da ... 1-0100.htm gasim despre acest tranzistor:

2SD45 ソニー PA Si.Me 150 6 5A 50W(Tc=25゚C) 150 40 10 1A 102

semnificati ar fi urmatoarea:

- cod tranzistor: 2SD45

- fabricant: ソニー :lol:

- aplicatie tipica: PA (adica audio)

- tip: Si.Me

- V CBO: 150V

- V EBO: 6V

- Ic: 6A

- Pc: 50W

- h FE: 150 (factor amplificare)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări