Vizitator mart Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 Salut, Asa scrie pe cei 4(patru) tranzistori care i`am gasit intr`un amplificator SONY 2X100W an fabr. 2002, asa scrie pe spate, problema este ca aseara la un majorat s`a oprit de tot (in general se oprea doar daca dadeai volumul spre max prea repede, intra in protectie, aseara s`a oprit la mijlocul melodiei).Am cautat pe google dar nu gasesc nici un datasheet despre el sau macar un echivalent sa`i pot inlocui, am verificat aproximativ toate componentele iar cand am ajuns la tranzistori :shock:B facea contact cu E acesta la randul lui cu C iar el cu B parca era o sarma acolo nu un tranzistor (era sa uit toate aveau aceeasi valoare).Poate ma ajuta cineva cu un datasheet sau ceva.Multumesc! Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 sigur nu mai era scris ceva si pe randul al doilea al tranzistorilor?2SD-urile au 3 sau 4 cifre, dupa cate am gasit eu pana acum Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 sigur are numai 2SD45ATAT :cry: Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 batranul google a gasit ceva: http://www.capacitor.com.hk/pdf/Power%20Transistor.pdf acolo sunt capsulele tranzistorilor de putere, deci .. EXISTA la adresa: http://homepage3.nifty.com/ebina2540/da ... 1-0100.htm gasim despre acest tranzistor: 2SD45 ソニー PA Si.Me 150 6 5A 50W(Tc=25゚C) 150 40 10 1A 102 semnificati ar fi urmatoarea: - cod tranzistor: 2SD45 - fabricant: ソニー :lol: - aplicatie tipica: PA (adica audio) - tip: Si.Me - V CBO: 150V - V EBO: 6V - Ic: 6A - Pc: 50W - h FE: 150 (factor amplificare) Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 multumesc mult niq_ro & tvicol Link spre comentariu
Guest1 Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 Din catalog, echivalenti:BD245D, 2N3442, 2SD551, 2SD732 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum