Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere Laptop Lenovo !


Vizitator Donici Cătălin

Postări Recomandate

Vizitator Donici Cătălin

Salut lume !

 

Sunt niste oferte foarte bune la emag, cel si alte magazine si m-am decis sa imi cumpar un laptop si nu stiu ce sa aleg.

 

Laptop 1: http://www.emag.ro/l...5/pd/DZLBJBBBM/

 

Laptop 2: http://www.cel.ro/la...-hd8570m-2gb-l/

 

 

Daca gasiti sau stiti vreun laptop pana in 2500 lei, dati-mi si mie numele lui .

 

Si ce firma de laptop-uri e mai buna: lenovo sau asus?

 

Multumesc mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • regelesurubelnita

    3

  • George(sb)

    1

  • Eusebiu Angelescu

    1

Top autori în acest subiect

Buna ziua, lenovo este mult mai bun decat asus, din multe puncte de vedere, atat performanta, cat si securitate.Lenovo sunt cam singurele laptopuri, din sfera celor mai comerciale, care stocheaza parolele intr-un eeprom , si nu merge metoda clasica de resetat prim scoaterea bateriei cmos.Ca performanta si durabilitate, sunt bine construite . Daca doriti asus , la un raport calitate pret asemanator Lenovo , va recomand Asus seriile VX, care sunt destul de pretentioase la buzunar.Recomandarea mea : LenovoSfatul meu : mai cautati, configuratia este prea slaba pentru 2500ron. Ssd de 8gb este o gluma proasta, 4gb ram prea putin pt un asemena procesor.

Link spre comentariu
Vizitator Donici Cătălin

Recomandati-mi un laptop.Eu folosesc laptop-ul cate putin din toate multimedia / jocuri (mici).Este necesar pentru cel cu i7 un cooler la ce il folosesc eu?

Link spre comentariu

o sa ma uit si va recomand ceva bun, o idee mai tarziu. Coolerul este un accesoriu optional, cel putin pt lenovo, toshiba, samsung, generatiile noi, care au sistemul de racire bine construit.Coolerul este recomandat pt editare grafica/jocuri puternice, sau dupa 2 ani de uzura.Ca exemplu, prin care sustin lenovo, am avut un t400 , care e de cativa ani, cu un procesor intelp8600 , care a scos un benchmark mai bun decat un i3, si in 4 ani nu a fost curatat, nu se incingea, si mai avea si 2 placi video integrate, plus n considerente.Cand alegeti un laptop, verificati procesorul : sa aiba un cache bun, minim 3mb , sa aiba un transfer termic cat mai redus(watti). Cu cat e mai mic, cu atat nu se incalzeste si consuma mai putin. Sa suporte minim 4gb ram/slot. Tehnologia evolueaza, aplicatiile/jocurile noi consuma multe resurse. Poate pe viitor apar altele, mai performante, il luati acum si va ganditi si la urmatorii2 ani.

Link spre comentariu

Daca doriti performanta si durabilitate, va recomand urmatoarea configuratie :Lenovo T400- suporta 8gb ddr3- carcasa magneziu ,fibra de carbon si titaniu.- Cu un procesor Intel Core 2 Extreme Processor QX9300 (12M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB / 45w) , va va indeplini toate cerintele. Va recomand varianta cu 2 placi video integrate. - Il puteti gasi in magazine , pt garantie si factura, si va incadrati in bugetul de 2500ron.- Pentru consum redus si extraperformanta, ii puteti pune un ssd. Acum, depinde si de preferinte si bugetul alocat.Am testat laptopul acesta, din toate punctele de vedere, si pot spune ca e un laptop pe viata.Pe multi ii dezamageste forma lui, pentru ca modelul arata ca unul de acum 10 ani, si acel trackpoint, dar asta face brandul Lenovo.Pentru calatorii, exista pt acest model, acumulatori cu 12 celule ( 10400mAh );Practic," uiti sa il mai pui la incarcat " :) - iar cat despre racire, este cupru 100 % .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări