mosfet Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Salut,Dupa ce mi-am busit definitiv si sfic-ul si ultima surubelnita cruce aseara, m-am hotarat sa-mi iau ceva cat de cat de doamne ajuta, pana acum am folosit doar rahaturi luate de la tarabe.Recomandari? Pentru Bucuresti, de preferat daca-mi puteti recomanda un set/produs precis si magazinul; in fiecare magazin gasesc zeci de truse si modele de sfic-uri si surubelnite, habar nu am care-s bune si care nu. Imi trebuie un set de surubelnite, nu cateva zeci, strictul necesar, un sfic, o penseta si daca mi-a scapat ceva.... Link spre comentariu
cr1stache Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Orice magazin de scule care se respecta va avea scule Stanley care sunt cele mai bune. Au un singur dezavantaj pretul care este FOARTE MARE. De asemenea mai sunt foarte bune si sculele marca Wiha dar pretul este apropiat de al celorlalte.Ambele marci intra in categoria sculelor profesionale adica poti sa le lasi mostenire :smt003 Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Poti gasi scule(ma refer la surubelnite) bune si in alte locuri. Pe unde sunt eu daca te duci la un "vanzator" de profile de aluminiu/pvc pentru "geamuri" gasesti si scule din aliaj la preturi mai mici decat au cele produse de Stanley. Link spre comentariu
nicul Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 surubelnitele stanley, cu varful negru (vidia sau carburi) sunt de nepretuit in electronica chiar daca una costa cat 20 din alea de taraba.sfic, am unul romanesc de acum o suta de ani, inca bun, dar cunosc persoane care scurteaza holz-uri cu sficul si cateodata nimeresc din alea nemtesti care nici macar nu se indoaie. Link spre comentariu
gaby Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Cum zice nicul sficul rominesc e sfint cauta prin tirgurile de vechituri asa ceva. Scula e practic indestructibila :smt001 poti sa tai orice cu ia fara sa se sparga sau sa se stirbeasca. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Va contrazic! Am eu un sfic romanesc spart. A incercat frati-miu cand era mic sa taie cu el niste tabla...Si a rezultat o jumatate de falca sparta Link spre comentariu
Bala Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Eu am cumparat o trusa cu aprox 250 de piese de la Sellgros...no nameInafara de burghiele pe care le contine si care sunt de toata jena de restul sculelor sunt multumit. Am luat tot atunci si o masina de gaurit cu acumulatori Einhell de care sunt multumit inafara de burhiele cu care a venit. Si ele sunt de toata jena. Nu intra burghiul inafara de lemn in nimic dupa care se ... rupe :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum