laur_12 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Buna ziua!As avea nevoie de un sfat ,si anume :Am un amic care are un lac pentru pescuit sportiv doreste sa monteze un sistem de supravegherePina aici totul e bine ,problema este ca lacul are o lungime de 1KmEu am facut proba cu o rola de cablu UTP de 100m(doar pe semnal video) si functioneaza La o distanta de 1Km posibil sa am surprize !!?? Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 pe cablu utp+baloon pasiv merge pina la 400 metri (cablul trebuie sa fie de calitate) dupa aceasta distanta se vede alb negru. cu baloon activ merge lejer la 1 km.vorbesc din proprie experienta,montat de curind la o balta de pescuit cam aceeasi distanta. Link spre comentariu
laur_12 Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 http://www.alibaba.com/product-gs/73024 ... image.html despre aste vorbiti nu ! Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 alea sunt pasive! cele active,au un amplificator video incorporat,deci necesita alimentare.se gasesc si la noi fara probleme! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum