Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare philips 22sys409/00

Postări Recomandate

am luat de pe forum un monitor de la o navigatie philips. din ce am vazut se conecteaza la o unitate centrala printr*o mufa cu 16 pini. pe net nu am gasit nimic (de fapt am gasit un manual, dar nu se merita achizitia daca nu repari asa ceva zi de zi) care sa ma ajute la depistarea pinilor sau altceva ajutator (de exemplu daca il pot folosi doar ca monitor, si cam asta ma intereseaza). pana acum am descoperit alimentarea si intrarea audio. ce am mai observat pe placa, la 3 din pinii de conectare sunt cate 3 condensatori spre montaj si cate 3 rezistente conectate la masa printr-un alt condensator. cred ca acesti pini sunt pentru semnal video, dar din testele facute cu o camera de exterior si un dvd nu se vede nimic pe display. ceea ce ma intereseaza: - daca il pot folosi ca monitor pentru o camera de exterior- daca nu se poate folosi ca monitor, la ce l-as putea folosi (in afara de amplificator pentru casti sau ca sistem complet)ps- daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde ii este locul.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Barbu Andrei

2

Top autori în acest subiect

rog un moderator sa modifice 22sys cu 22sy . din neatentie am mai pus un "s". modelul exact 22sy409/00 .dupa mai multe incercari de a-l face sa afiseze semnalul de la camera sau dvd, inca nu arata nimic in afara de meniul lui (volum, contrast, stralucire si mod imagine)... este posibil ca datele primite de la unitate sa fie de alt tip? ma refer la comunicatie seriala sau altceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări