Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

engine control unit (ecu) defect

cristeama

Postări Recomandate

- stimati colegi, o intrebare de 1000 puncte, repara cineva ECU auto de motor, am un ecu defect pentru motor benzina Z12XEP de opel corsa C 1229cmc, 59kw, va dau si coduri de identificare daca este nevoie, se vede(cu lupa destul de greu) un punct negru(de circuit impuscat) pe spatele unui c.i. cu 12 pini dimensiuni 5 * 5mm in zona de c-da a bob.de inductie, simptomul este ca nu mai c-da clapeta de acceleratie si motorul nu se mai tureaza peste 2000tur./min, ce parere aveti ?, poate un sfat unde pot gasi ceva similar !, stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

4

• gcom61

1

• valentin23

1

• TestPoint

1

- multumesc dle. valentin, am si trimis mesaj pt. contact si informatii, va voi tine la curent pe toti cei interesati !, totusi ,pina aflu ceva concret ,ramin cererea mea pt. oricine poate aprofunda subiectul , stima

Link spre comentariu

- nu am gasit tipul meu de ECU, iata seriile :0261208253 55352622, pt. motor de Z12XEP, va rog urgent unformatii concrete pe MP.

Vezi la dezmembrari;preferabil sa cumperi un ecu ,care a fost resetat pe masina donatoare.Cauta informatii mai multe pe clubcorsa si clubopel.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări