Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fibra optica vs cablu normal

Vizitator bafu_florin

Postări Recomandate

Vizitator bafu_florin

salut.. sunt incepator in ale electronici ! dar am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cumva ! 1 am o antena wifi (wireles) de exterior cu un cablu de 8m si nu sunt multumit de locatia antenei doresc sa o mut ceva mai departe si cum cablu normal cam pierde semnal vreau daca se poate sa-l inlocuiesc cu unul pe fibra optica.. cum lipesc sau cum prind pe placa antenei vibra optica ?! exista vreo mufa jack cv de genu acesta care se poate monta? va rog ajutatima!! imi cer scz daca nu am postat unde trebuie ! va multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bratueduard

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa este. la 8 metrii de cablu, ai pierderi serioase la 2.4GHz.Din pacate fibra optica nu poti monta acolo (fizic nu se poate) :) .Ce ai putea sa faci?Sa cumperi un dispozitiv WiFi out-door si sa il montezi exact pe antena ori foarte aproape de ea.Sa faci doar transportul pe 100M cu fir utp pe cei 8 metrii si asa acapi de pierderi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări