Vizitator cleon Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Buna ziua.Am un cont de email la yahoo.Sa zicem ca numele meu real este Popescu George.Daca trimit un email,de pe contul de la yahoo email,cel care primeste emailul va vedea numele meu asa cum se vede in fisierul atasat.Cum fac sa nu mai apara numele meu in antet,atunci cand trimit un email?Multumesc frumosAstept raspunsCu respect Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Cu ce te deranjeaza aparitia numelui acolo, este ceva secret?, dar cand dai buletinul la un birou, cum este? Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Editezi datele personale si la campurile nume/prenume pui ce vrei tu, de exemplu la prenume treci Chuck si la nume Norris.... Link spre comentariu
Vizitator cleon Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Buna ziua.Am editat numele si tot nu merge.Se receptioneaza numele vechi(cele pe care le-am trecut prima data).Si nu vreau sa pierd adresa de email(as putea sa fac alta,dar e prea importanta pentru mine).Deci,stie cineva cum se poate face ceea ce am cerut?Astept raspunsul vostru.Cu respect Link spre comentariu
itube Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Buna ziua.Am editat numele si tot nu merge.Se receptioneaza numele vechi(cele pe care le-am trecut prima data).Si nu vreau sa pierd adresa de email(as putea sa fac alta,dar e prea importanta pentru mine).Deci,stie cineva cum se poate face ceea ce am cerut?Astept raspunsul vostru.Cu respectSigur ai si salvat dupa ce ai editat ? mai repeta procedura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum