Iordache Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Televizorul il am la tara si voi masura si rezistentele caci lucrul acesta nu l-am facut si voi incerc sa micsorez si valoarea celui de 220 micro. Link spre comentariu
Iordache Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Pentru ca am placa televizorului la tara, daca cineva stie exact procesorul cu tot cu terminatii direct din placa la acest Zander pentru ca in schema este dat ST92195 fara terminatie. Am nevoie pentru a rescrie o noua memorie. Sa incerc si aceasta varianta. Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 nu este acelasi model cu cel de aici viewtopic.php?f=17&t=163920 Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 procesorul are terminatia MTH,va atasez un dump Link spre comentariu
stefanion Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 salutare, va rog un sfat , la acest tv zander FT2105D am dungi subtiri orizontale peste imagine, in partea superioara a ecranului, am crezut ca e simplu ,am inlocuit 2 cond .unul de 100 micro si unul de 220 micro, c 306 ,si c 352, nu prea corespunde schema ce o am, eu am sasiu echipat cu stv 9306b, va rog putin ajutor, sa pot verifica daca e defect stv-ul. va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Daca conzii din BV sunt schiumbati atunci CIul este defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum