bassbox Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Mi s-a intimplat de f. multe ori ca un post sa apara de 2 chiar de 3 ori.Unde gresesc, ce nu fac bine?Am ceva la calculator?Cu aceasta ocazie cer scuze la toti pt acest lucru :prayer: Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 crek ai dat submit de mai multe oriai dat odata submit si vazand ca nu se incarca ai mai dat de mai multe ori Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Nu dau"submit" niciodata de doua ori!!!!! Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Nu dau"submit" niciodata de doua ori!!!!! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Poate dai dublu click Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 ba da, iti mrge greu netul si ai impresia ca nu ai trimis mesajul , ca urmare mai dai send odata fara sa iti dai seama Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Ultimul post iar a aparut de 2 ori,la interval de 1 minut. Incepe sa-mi fie frica sa mai postez.Nu-s tampit sa nu-mi dau seama ca am dat de 2 ori "send",deci ..... ceva e cu calculatorul,netul? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 check little green creatures :smt003 Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 mi s-a intamplat si mie acum ceva timp... si mergea prost netul, deci nu imi mai fac griji.. asa ca daca ai de postat ..baga, ca voi curata eu dublura Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Vezi sa nu ai o problema cu butoanele de la mousse. Fara gluma. Mie mi s-a intamplat asta cu un sobolan. Dadeam odata click, iar el imi facea 2 click-uri in loc de unu... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 daca se intampla sa-ti apara o pagina alba si dai refresh... se mai trimite inca odata mesajul. este problema strict de browser/conexiune... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum