Vizitator predaadrianmarius Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Imi cer scuze daca aduc in discutie un subiect dezbatut anterior, daca s-a mai discutat pe seama produselor marca SAL, va rog sa ma redirectionati catre acea discutie. Deci, cred ca cineva de aici a folosit difuzoare/ filtre marca SAL.Ce parere aveti despre ele? Le recomandati pentru constructia unor incinte HI-FI?Cum vi se par urmatoarele componente, ce ati schimba la urmatoarea schema a unei incinte pe 3 cai :- bas SAL SBX3040 30cm 8 Ohmi 150W;-medii celestion TF-0615MR;-tweeter dome SAL DT6 100W 8 Ohmi;- Filtru 3 cai 8 ohmi 100W SAL HV316A? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ieftine. Nu se preteaza la Hi-Fi. Entry-level, cel mult... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 filtrul corespunde imperecherii cu media Celestion? mergi pe 3 cai , si daca filtrul nu e adecvat pentru media aia ,nu ca frecventa de taiere a filtrului trece banda , ci a atenuarii , s-ar putea ca media sa urle mai tare decat tot grupul , sau dupa cum am mai auzit eu unele filtre SAL s-ar putea sa ai lipsa totala de medii... o sa ai un soi de bumti bumti ca in masinile "de fite" Link spre comentariu
Vizitator bbengoss Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Salut ! Nu ca as vrea sa imi fac reclama la Boxele pe care doresc sa le vand dar ar fii un punct de plecare !viewtopic.php?f=59&t=157310 Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Hi-Fi inseaman Hi Fidelity. Difuzoarele Sal sunt orice numai Hi - Fidelity nu sunt. Pe vremuri la Casa Pionierilor se faceau boxe mai bune decat ce o sa iti iasa tie cu SAL. Link spre comentariu
George Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 ......difuzoare/filtre marca SAL. Ce parere aveti despre ele?O parere proasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum