Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic

pyu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Poate te coafeaza asta.... stie modelele de pic pe care vrei sa le programezi si e foarte simplu ... iti recomand cea de a 2-a schema (cea cu alimentare externe) sau daca esti disponibil astazi iti pot oferi un asemenea programator free (oferta e valabila doar pentru astzi si daca ai norocul sa fi din Bucuresti ca eu unul nu stiu unde intoarce uliul; ca o sa parasesc localitatea pentru o perioada mai lunga)(e perfect functional insa nu-l mai folosesc si decat sa stea degeaba mai bine il dau cuva caruia ii e util)

http://www.qsl.net/dl4yhf/winpic/index.htm

Toate cele bune!!! :smt001

Link spre comentariu

Poate te coafeaza asta.... stie modelele de pic pe care vrei sa le programezi si e foarte simplu ... iti recomand cea de a 2-a schema (cea cu alimentare externe) sau daca esti disponibil astazi iti pot oferi un asemenea programator free (oferta e valabila doar pentru astzi si daca ai norocul sa fi din Bucuresti ca eu unul nu stiu unde intoarce uliul; ca o sa parasesc localitatea pentru o perioada mai lunga)(e perfect functional insa nu-l mai folosesc si decat sa stea degeaba mai bine il dau cuva caruia ii e util)http://www.qsl.net/dl4yhf/winpic/index.htmToate cele bune!!! :smt001

din pacate uliul intoarce in suceava... nu stiu cum ar fi posibil...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări