pyu Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 imi poate da cineva o schema pentru un programator de pic-uri, in special pentru PIC12C509A, PIC12F629, PIC16F84...am gasit pe net o multime de scheme, dar nu stiu care sa o aleg... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 intai nu ai pus un titlu corect, in al 2-lea este chiar la aceasta sectiune un programator care merge Link spre comentariu
pyu Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 intai nu ai pus un titlu corect, in al 2-lea este chiar la aceasta sectiune un programator care mergeda, am gasit...probabil e prea tarziu si nu am vazut din prima... Link spre comentariu
Zerro Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Poate te coafeaza asta.... stie modelele de pic pe care vrei sa le programezi si e foarte simplu ... iti recomand cea de a 2-a schema (cea cu alimentare externe) sau daca esti disponibil astazi iti pot oferi un asemenea programator free (oferta e valabila doar pentru astzi si daca ai norocul sa fi din Bucuresti ca eu unul nu stiu unde intoarce uliul; ca o sa parasesc localitatea pentru o perioada mai lunga)(e perfect functional insa nu-l mai folosesc si decat sa stea degeaba mai bine il dau cuva caruia ii e util) http://www.qsl.net/dl4yhf/winpic/index.htm Toate cele bune!!! :smt001 Link spre comentariu
pyu Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Poate te coafeaza asta.... stie modelele de pic pe care vrei sa le programezi si e foarte simplu ... iti recomand cea de a 2-a schema (cea cu alimentare externe) sau daca esti disponibil astazi iti pot oferi un asemenea programator free (oferta e valabila doar pentru astzi si daca ai norocul sa fi din Bucuresti ca eu unul nu stiu unde intoarce uliul; ca o sa parasesc localitatea pentru o perioada mai lunga)(e perfect functional insa nu-l mai folosesc si decat sa stea degeaba mai bine il dau cuva caruia ii e util)http://www.qsl.net/dl4yhf/winpic/index.htmToate cele bune!!! :smt001din pacate uliul intoarce in suceava... nu stiu cum ar fi posibil... Link spre comentariu
Zerro Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Asta e .. oricum ai schema aia acolo si poti sa o folosesti cu incredere ...Toate cele bune! Link spre comentariu
pyu Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 ms oricum.... poate se gaseste cineva din bucuresti azi, care sa aiba nevoie de asa ceva... daca am o schema si un cablaj mi-e foarte simplu sa fac restul... :finga: Link spre comentariu
pyu Postat Octombrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2006 are cineva cablajul la "A programmer for FLASH- and EPROM-based PICs"(schema a doua, cu alimentare externa) ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum