Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Dual CV1260

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

E frumuşel dar ai grijă că e fragil, fiind fabricat cu mare economie în Orient. Ca şi frati-su 1460/1462 e făcut de Denon, schema e cam aceeaşi. Nu ai nici o protecţie în afara siguranţelor din secundarul trafo şi de la ieşire. Faptul că e construit cu module e un avantaj la reparaţie.

Link spre comentariu

A ajuns...chiar ca este frumusel si era si virgin :rade: era cat pe ce sa sun pe fostul propietar si sa-i zic de toate, ca nu mergea pe un canal...Am citit aici mai sus si am costatat ca desi are cam putina protectie, aceasta a functionat impecabil, pe unul din canale....probabil in urma folosirii unor boxe neadecvate...am schimbat cu una calibrata si merge super. :freaza: Este modelul mai vechi cel care pe comutatorul de functii nu are CD/AUX, insa are tape1 si tape2, cu aceleasi caracteristici si valori pe intrare...Dupa cum spuneam a fost virgin, neatins, pana si fuzibilul ars era original, finalii deasemenea..acum ma bucur de el, ca doream de mult un amplif cu vumetre pe ace.

Link spre comentariu

pentru ca o perioada va avea de lucru la greu, si nu as vrea sa fiu luat prin surprindere....ce finali recomandati si care pot fi gasiti in RO ?2SC2579 = ?2SA1104= ?cu datasheeturile mele am gasit BD245D si BD246C , dar nici astea nu-s de gassit ?

Ca sa pastrezi capsula, NJW1302 si NJW3281, net superiori originalilor http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/NJW3281-D.PDFDaca vrei ce este cel mai bun, MJL4302 si MJL4281, crema cremelor http://www.onsemi.com/pub_link/Collater ... 281A-D.PDF
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări