Vizitator muresianu dorin Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 scoate cafea slaba dintr_o data pierde vapori intre brat si aparat am pus si solutie pt curatire si calcar .ceva sugesti ms???? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Ori un furtunel pleznit , ori serpentina ...semianfundata. Link spre comentariu
Vizitator muresianu dorin Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 furtunel nu cred nu are pierderi serpentina cu _ m se dezfunda cu ceva solutie ??? Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Cea mai buna solutie de desfundat e de la Sano, se numeste Sano Antikalk pentru fierbatoare/electrocasnice.In Baia Mare gasesti momentan la un singur magazin, iti spun pe privat unde.Dar e posibil sa fie si garnitura de la brat... Link spre comentariu
Vizitator Ilie pop Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Salve ma bucur sa dau un sfat chiar daca e tarziu. Mai ales ca sotia este si ea din Baia mare. Eu stau cu sotia in Italia la Roma si avem Bialletti Mokona. Cand orice aparat pierde abur si cafea ( picaturi) sau face cafeaua slaba rezultatul este numai si numai de la sita obturata si garniturile uzate.Orice piesa se gaseste pe internet. Asa si eu am cumparat de la inceput doua site , doua garnituri mici si doua garnituri mari ca sa am de rezerva deoarece acestea rezista un an, doi ani dupa care se schimba. Foarte important dupa orice folosire sita si garniturile se curata cu o pensula mica,periuta ca si acelea pentru incaltaminte deoarece resturi de cafea raman si se intaresc pe garnituri si pe sita la fiecare folosire. o sita cu surub completa costa 4 euro iar garniturile 1 euro fiecare.Pot fi mici diferente de pret de la model la model. Noroc bun! O alta lectie. Orice masina de facut cafea se curata de calcar cu otet de vin. Acesta se varsa ( 1 litru) in bazinul in care se pune apa si fara brat se da drumul la aparat ca si cum ai face cafea ,astfel otetul trece prin centrala termica care incalzeste de obicei apa si pe urma trece prin sita si curge fierbinte in pahar. Deci nu este nevoie de brat nici de cafea. Otetul trece prin aparat si desfunda toate orificiile in care se gaseste calcar.Atentie: Cand apasati butonul de pornire faceti acest lucru din 20 in 20 de secunde adica : Porniti aparatul cu otet 20 de secunde si opriti 10 secunde, porniti alte 20 si opriti alte 10 altfel caldaia sau centrala se arde.Cand ea se desfunda se vede ca otetul iese cu presiune incontinu. Si cu cafea daca lasati aparatul incontinu se arde din cauza caldurii rezistentei electrice. Sper sa fiu de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum