Vizitator adrianpinca Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Am aflat modelul: BOSE 401 BASS REFLEX 2 canale, dimensioni: 2 woofer de 16,5 cm, 1 tweeter de 5,1 cm, frecventa de crossover: 2,200Hz putere nominala: 100W impedanta: 4 Ohm Sistemul audio e compus din doua boxe(imagine atasata), eu am decat difuzoarele si tweeter-ul uneia dintre ele. As vrea sa construiesc un amplificator de 100 w si un filtru pentru a putea asculta muzica de la computer, si as mai vrea sa pot lega si chitara la aceasta boxa. E cineva care imi poate atasa o schema, un circuit PCB? Multumesc anticipat Adrian Link spre comentariu
Vizitator spanu Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) M a poate ajuta si pe mine cu parametri T/S pentru urmatoarele difuzoare:1 Difuzor bas VIFA M25W0-482 Difuzor medi VIFA D75MX-203 Difuzor inalte nu are nimic incriptionat pe el poate il recunoaste cineva.Am sa atasez si poze cu difuzoarele poate ca ajuta cu cevapoze Editat Iunie 4, 2014 de spanu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum