Vizitator spanu Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Daca ma poate ajuta cineva care sa imi deie mai multe detali despre aceste boxe, sunt aduse din germania dar nu scrie nimik nicaeri am atasat niste poze ( nu am poze mai clare, asa le am primit si eu, de la persoana care le vinde ) si a mai precizat ca sunt difuzoare Vifa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 ..modelul asta sigur nu e comercial.Nemtzii astia au o boala sa_si faca singuri incinte in garaj,zic asta pt ca am vazut destule.In anii '70-'80 au aparut o multzime de firme mici care au lansat pe piatzaaparatura audio mai mult sau mai putzin performanta,unele chiar au fost ok de ex Fidelity a lansat cateva serii de amplificatoare care mergeau si sub 2 ohmi printre putzinele care duceau niste boxeInfinity, Kappa 9a la care joasele au intre 1, si 0,7 ohmi impendantza in extended mode.Boxele din pozele de mai sus trebuie vazute si ascultate poate chiar sunt ok. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Posibil sa fie o realizare DIY dupa un kit asemanator cu asta. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Cumva sunt din beton ?A fost la vanzare niste boxe foarte asemanatoare cu acestea tot albe si tot cu difuzoare din gama seas/vifa facute din beton, imi scapa numele lor.. orcum firma acea a facut decat 3-5 modele. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Beton? Difuzoarele sunt bune spre f bune, sper ca si filtrul e pe masura. Sper ca aceste boxe sa fie integrate intr-un sistem pe masura. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Da beton ai citit foarte bine. Nu ai mai auzit de asa ceva ? ..... Am gasit boxele de care vorbeam, ele se numesc Avance Concrete 200 si sunt foarte asemanatoare cu cele de mai sus Poze cu ele: Mai multe detalii despre marca: http://www.avance-audio.dk/ Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Eu citesc si ma minunez de ce debiteaza unii.Boxele de beton sunt una, ce a pus omul in poze e alta. Dar din partea mea nu strica sa intrebi, doar ca sa fii tu sigur! Link spre comentariu
Vizitator spanu Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Nu sunt din beton. Sunt din pal sau mdf nu stiu exact pentru ca inca nu le am vazut personal, trebuie sa fac 100 km ca sa le vad, am reusit in schimb sa imi spuna niste coduri de pe difuzorul de bas vifa M25WQ-48, 8 ohm si mediile vifa D75MX-20, pe inalte nu scrie nimik si front baffle-ul e dublat, iar in fata pe plasa in cotul din dreapta jos este cica un J intors si un D 200 (JD200) cam atat am reusit sa obtin Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 ..uite si ,,boxele din beton''... ... Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Da, Astea sunt cu o menbrana pasiva si una activa si au tot difuri vifa cu exceptia tweeterului care este scanspeak Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 [email protected] cumparat boxele astea special sa le fac poze...maine deja vine unul sa le cumpere... multzi nu stiu ca boxe se mai fac si din alte materiale decat lemn...de exemplu dintr_o ,,piatra'' numita in jermania ,,schiefer''..in romana cred ca se cheama ,,ardezie'',si nu spun cat costa o pereche.. http://de.wikipedia.org/wiki/Schiefer Link spre comentariu
Vizitator spanu Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Si cat au costat aceste boxe avance din beton si cum suna ???Pana la urma m am dus sa vad si sa ascult aceste boxe si intradevar der_doktor a avut dreptate sunt niste boxe facute in regim diy sa vazut asta cand am ajuns acolo, flush-ul de la medii nu era facut perfect rotund, sub boxa era pus filtrul iar cutia era de la filtre era facuta din pal melaminat de 16 mm din mai multe culori (partea neagra ce se vede in partea de jos stativul, exteriorul fiind vopsit), sunetul nu era pe masura care o asteptam ......a cam lasat de dorit din pacate :( plus ca mi sa parut destul de mult 150 de eur cat a cerut pentru ele Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 DAca vrei sa mesteresti 150E nu e mult.Doar difuzoarele sar de suma aia, materialele pt cutii, si manopera.Sunetul se regleaza din filtru.ASta cu betonul, da, e o solutie extravaganta, dar influenta ei e de ordin secundar. Treaba se incepe de la tipul incintei, difuzoare, filtre. Restul au influente minore in comparatie cu celelalte. Link spre comentariu
Vizitator adrianpinca Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am primit de la un coleg de munca aceste difuzoare. A zis ca toate trei faceau parte dintr-o boxa marca BOSE ,cumparata prin anii 80', dar care s-a spart. As vrea sa reconstruiesc boxa, sa-i adaug un amplificator si un filtru pentru a asculta muzica de la computer. As mai vrea sa-i adaug si o intrare pentru chitara acustica daca e posibil. Problema e ca nu stiu la ce putere rezista aceste difuzoare. Unica informatie e impedanta de 4 Ohm, diametrul membtanei e de aprox. 145 mm, diametrul magnetului de aprox. 75 mm. E cineva dispus sa-mi explice cum trebuie sa fac aceasta boxa? De ce amplificator e nevoie? Schema amplificatorului... Va multumesc anticipat. Cu respect Adrian Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Difuzoarele de bass sunt clasice bose, cum se folosesc pe serile Interaudio, Bose 201, 301 etc.. Cauta dimensiunile la acele boxe si cloneazale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum