Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Unitra 90 W

Postări Recomandate

As avea nevoie de niste sfaturi. Am gasit la o cunostinta niste boxe Unitra pe 3 cai 90W 8 ohmi care nu au fost niciodata folosite, sunt in ambalajul original, au fost tinute in apartament si au fost cumparate in urma cu 10-12 ani. Nu stiu ce oferta sa fac in ceea ce priveste pretul de achizitionare.Intrebarea mea ar fi cat merita sa platesc pt perechea de boxe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dividivus

5

• adi_0106

2

• Kytan666

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Tocmai vreau sa aflu un pret rezonabil ca sa fac o oferta proprietarului (are 72 ani, mi-ar da si pt 800.000 lei vechi, dar vreau sa dau un pret corect). Pe ambalaj scria 90 W si ceva 3 .... (3 cai trebuia sa fie pt ca au 3 difuzoare/boxa, trebuie sa fi fost scris in poloneza) nu au fost scoase niciodata din ambalaj. Au filtre montate pe incinta care se pot regla (2 buc/boxa).Daca ofer 1.400.000 este decent? Sau sa ofer mai mult?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nicumur

Le-ai cumparat?Dupa vreo 10-12 ani de neutilizare, la o utilizare normala se pot distruge difuzoarele, am mai auzit de asemenea "surprize", tot la niste boxe Unitra.Pur si simplu s-au uscat membranele de la difuzoare (acum daca o fi adevarat sau nu, nu bag mana in foc, dar am auzit faza asta de la doi oameni, nu numai de la unul singur)

Link spre comentariu

asa este ...... in timp se usuca am avut si eu pe mana o pereche de unitre d`alea de 40 W pe 8 ohmi cu ringurile uscate ...... dar dupa ce au trecut prin mana unui meserias .... au revenit la viata :yawinkle:

Link spre comentariu

N-am cumparat pana la urma pt ca am nevoie de bani ca sa cumpar un subwoofer nou si doua difuzoare full range pt doua proiecte DIY. Ceea ce priveste inbatranirea membranei, nu prea cred daca este tinut intr-un loc uscat, daca ar fi asa atunci nu am vedea boxe cu difuzoare asa de vechi.

EDIT: De atunci boxele Unitra au fost cumparate de un prieten, nu are rost sa-mi dati mesaje private. Toate cele bune.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

din cate tin minte , la unitra suspensia conului e din cauciuc natural si nu din d'asta poros cum sunt acuma.... ala n-are moarte .. am boxe tesla de 20 si ceva de ani si sunt intacte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări