dividivus Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 As avea nevoie de niste sfaturi. Am gasit la o cunostinta niste boxe Unitra pe 3 cai 90W 8 ohmi care nu au fost niciodata folosite, sunt in ambalajul original, au fost tinute in apartament si au fost cumparate in urma cu 10-12 ani. Nu stiu ce oferta sa fac in ceea ce priveste pretul de achizitionare.Intrebarea mea ar fi cat merita sa platesc pt perechea de boxe. Link spre comentariu
Vizitator Darth Vader Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 :smt007 vinde cineva boxe unitra...?? :smt007 Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Da, se mai vinde si sunt cu difuzoare poloneze Tonsil. Eu am ascultat o pereche de 75W si imi placea sunetul. Link spre comentariu
Vizitator Darth Vader Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 cam la ce pret sunt si spune-mi te rog puterea reala... alea pe care le-ai ascultat aveau 50w RMS Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Tocmai vreau sa aflu un pret rezonabil ca sa fac o oferta proprietarului (are 72 ani, mi-ar da si pt 800.000 lei vechi, dar vreau sa dau un pret corect). Pe ambalaj scria 90 W si ceva 3 .... (3 cai trebuia sa fie pt ca au 3 difuzoare/boxa, trebuie sa fi fost scris in poloneza) nu au fost scoase niciodata din ambalaj. Au filtre montate pe incinta care se pot regla (2 buc/boxa).Daca ofer 1.400.000 este decent? Sau sa ofer mai mult? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 tipul asta de boxe se vand pe la 3 - 4 mil ..... asa ca da-i 1 mil si zii sa ii fie tarana usoara :axe: Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Multumesc pt sfat. Ma duc marti sa cumpar. Link spre comentariu
Vizitator nicumur Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 Le-ai cumparat?Dupa vreo 10-12 ani de neutilizare, la o utilizare normala se pot distruge difuzoarele, am mai auzit de asemenea "surprize", tot la niste boxe Unitra.Pur si simplu s-au uscat membranele de la difuzoare (acum daca o fi adevarat sau nu, nu bag mana in foc, dar am auzit faza asta de la doi oameni, nu numai de la unul singur) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 asa este ...... in timp se usuca am avut si eu pe mana o pereche de unitre d`alea de 40 W pe 8 ohmi cu ringurile uscate ...... dar dupa ce au trecut prin mana unui meserias .... au revenit la viata :yawinkle: Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 N-am cumparat pana la urma pt ca am nevoie de bani ca sa cumpar un subwoofer nou si doua difuzoare full range pt doua proiecte DIY. Ceea ce priveste inbatranirea membranei, nu prea cred daca este tinut intr-un loc uscat, daca ar fi asa atunci nu am vedea boxe cu difuzoare asa de vechi. EDIT: De atunci boxele Unitra au fost cumparate de un prieten, nu are rost sa-mi dati mesaje private. Toate cele bune. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 din cate tin minte , la unitra suspensia conului e din cauciuc natural si nu din d'asta poros cum sunt acuma.... ala n-are moarte .. am boxe tesla de 20 si ceva de ani si sunt intacte Link spre comentariu
one Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 N-am cumparat pana la urma pt ca am nevoie de bani ca sa cumpar un subwoofer nou si doua difuzoare full range pt doua proiecte DIY.Proasta alegere ai facut. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum