Vizitator B1lld Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Ce se poate intampla daca am uzat bateria laptopului la maxim si acum merge doar daca il tin in priza? Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Nmic . Doar daca se intrerupe curentul ... ma rog , tensiunea de la priza ... urmeaza un restart , si pierzi informatiile nesalvate . Dar cred ca stiai deja asta ... Link spre comentariu
Vizitator B1lld Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Nu cred, s-a intrerupt odata curentul si nu am pierdut nimic din laptop. Altceva se mai poate intampla? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Cele mai multe laptopuri merg si fara ca acumulatorul sa fie bagat. Deci in principiu in afara de oprirea brusca a laptopului, pierderea datelor si in timp de deteriorarea hardului nu se poate intampla mare lucru. Link spre comentariu
Vizitator B1lld Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Mersi pt. raspuns. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 La mine bateria mai tine vreo 10 minute daca scot incarcatorul din priza! Oricum nu ma intereseaza mai mult(e iminenta uzura bateriei/acumulatorului)off: Am vazut ca sunteti interesata de electronica! E bine! Rar mai vezi femei interesate de acest domeniu invadat de baieti si barbati! Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Încarcă bateria şi scoate-o din laptop. O foloseşti doar dacă lucrezi la ceva important şi ai nevoie de ea. O mai bagi o dată la cîteva luni ca să nu se descarce complet. Eu aşa fac, iar după patru ani încă mă ţine vreo 4 ore. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 eu o tin non stop in laptop, si la 2-3 sapt ii mai fac o descarcare, incarcare si tine 2 ore, cum tinea acum 6 ani :)fujitsu siemens li2727.Multumesc! Link spre comentariu
Alexutz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 http://batteryuniversity.com/learn/arti ... _batteries Tinuta in laptop are o pierdere anuala din capacitate mai mare din cauza caldurii, fenomenul fiind ireversibil. Autodescarcarea, la fel, creste pe masura temperaturii. Pe site spune si de tensiunile de stocare. Sony de exemplu limiteaza incarcarea prin Battery Care Function la 60 sau 80% din capacitate insa softul merge doar pe hardware-ul lor. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Si la Lenovo exista un soft similar. La alte marci nu am vazut pana acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum