Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vibratiile

Vizitator B1lld

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• vcdec

4

• CIBY2

3

• gauss

3

Top autori în acest subiect

Daca sunt construite sa poata transmite mai departe vibratiile produse de sunetele ce le fac sa vibreze, bineinteles ca da. Dar sistemul este mult mai simplu si se foloseste in contrainformatii de mult, reflexia unei raze laser de catre geamul ferestrei. O raza laser in infrarosu pentru a nu fi detectata cu ochiul liber. Daca ascultarea a ce se vorbeste in casa este problema ta, atunci ar fi bine sa te abtii. Peretii au urechi!Sau poate vrei sa fii tu cel ce asculta?PSMai frate, da' ce trafic pe topicul acesta, doar ce am scris un al doilea raspuns si s-au postat alte cateva!Cum apare un sex frumos in zona, toata lumea e pe el! :da

Link spre comentariu

Fără supărare, dar findcă detaliile sînt ambigue, văd vreo trei variante:1. E vreo legătură cu mafia, lumea interlopă, politică, trafic de ceva materiale sensibile sau droguri, carne vie, terorism... etc, care să determine atenţia procuraturii sau a serviciilor prea curioase.2. E vorba de vreo vedetă urmărită insistent de paparaţi, reporteri sau vreun obsedat (aici intră şi soţul gelos ce poate angaja detectivi)... etc.3. E vorba de o paranoia, la fel cu sfîrşitul lumii, apa otrăvită la robinet, extratereştrii agresivi... etc.Şi întrebarea: există certitudinea că cineva vă spionează în vre-un fel viaţa privată?

Link spre comentariu

Şi acolo sînt păreri şi discuţii aiurea, s-a întîmplat să se deschidă cumva acel telefon la fel cum mi s-a-ntîmplat şi mie să mă sune cineva prin apăsarea întîmplătoare a tastelor telefonului aflat în buzunar şi auzeam tot drumul prin oraş sau atmosfera din casă. Unele telefoane au softul mai ciudat, sau probleme tehnice, asta nu înseamnă că eşti ascultată cu intenţie, trebuie să fii şi o persoană cu importanţă ptr asta. Iar obsedaţiii nu au de obicei posibilităţi tehnice de vîrf.E adevărat că se stochează la firmele de comunicaţii pe o perioadă toate mesajele, iar spionajul american e chitit să nu scape nimic de pe glob, computerele lor acţionează la recunoaşterea unor cuvinte sensibile în orice limbă şi urmăresc convorbirile presupuşilor duşmani ai ''democraţiei'', dar să lăsăm paranoia la o parte, oamanii normali nu au motive serioase de teamă. În fond şi cînd aveam telefoane prin cablu, se mai atingeau firele şi nimereai în convorbirea altora, sau auzeai clicuri cînd chiar te ascultau băieţii cu ochi albaştri, dar lumea a uitat.În rest, despre prăjitoarele de pîine spion sau alte asemenea, orice se poate transforma în ''ascultător'' dacă ţinta e interesantă, dar să nu confundăm cu filmele.................Dacă chiar ai frica asta, scoate bateria din telefon cînd doreşti.

Link spre comentariu

Ma gandeam cum sa evit sa mai fiu ascultata. Deocamdata am gasit solutia impachetarii tel. in foita de aluminiu.

asta sa o credeti dvs!!! :rade:

mai bine duceti telefonul la o vrajitoare sa vi-l descante...si sa va scoata dracii din el! :85

ca sa nu fiti "ascultata" mai bine renuntati la toate aparatele electronice si va mutati undeva in munti in pustietate ! ca in ziua de azi ,un mic dispozitiv de ascultat se poate instala oriunde! in tv,in masina de spalat ...etc! nu vreau sa va sperii ,dar daca aveti ceva de ascuns? nu cred ca ve-ti reusi cu impachetarea telefonului in "foita de aluminiu"!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări