andrei14 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Salut! imi puteti recomanda si mie un multimetru care sa masoare capaciatea condensatorilor, si optional si temperatura(dar nu e musai). Bugetul e mediu... Link spre comentariu
leo 17 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 m....m la 60 lei parca si mai au si la 90 lei ..bune Link spre comentariu
vasi47 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Poate nimeresti un dt 9208 A bun,pt inceput.Am si eu unul,pe langa alte 3 mai pricopsite Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Spune cati bani vrei sa dai si poate gasim ceva mai bun. Link spre comentariu
andrei14 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Spune cati bani vrei sa dai si poate gasim ceva mai bun.sa zicem in jur de 200 lei, totusi sa masoare si valori mai mari de condensatori Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Eu am un Voltcraft VC820 (care e UNI-T UT60A rebranduit). Il gasesti pe la 180-200 ron nou.Are si interfata seriala (optica) pentru legat la PC. Utila daca vrei sa vezi evolutia intr-un timp lung a unei masuri.Cred ca UNI-T UT60E are si senzor pentru temperatura. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Exact la asta m-am gandit si eu. Link spre comentariu
andrei14 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Eu am un Voltcraft VC820 (care e UNI-T UT60A rebranduit). Il gasesti pe la 180-200 ron nou.Are si interfata seriala (optica) pentru legat la PC. Utila daca vrei sa vezi evolutia intr-un timp lung a unei masuri.Cred ca UNI-T UT60E are si senzor pentru temperatura.cum adica UNI_T UT60E? Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Spune cati bani vrei sa dai si poate gasim ceva mai bun.sa zicem in jur de 200 lei, totusi sa masoare si valori mai mari de condensatori UT - 60 masoara parca pana la 100 microfarazi ... Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 cum adica UNI_T UT60E? http://www.uni-trend.com/ut60e.htmlUT - 60 masoara parca pana la 100 microfarazi ...Da, asa e. Initiatorul nu a zis de cat are nevoie. Pentru hobby, parerea mea e ca e suficient... Acum depinde de fiecare ce vrea sa masoare. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 S - a exprimat pe parcursul topicului ca vrea valori mari ... De aceea am facut mentiunea , altfel n - aveam de unde sa stiu ... UT - 60 e foarte bun , mai ales ca raport pret - calitate . Am avut si eu o perioada . Ce m - a deranjat , e tensiunea mica in regim de masurare semiconductori ... nu " deschide " decat jonctiuni simple . De aceea l -am daruit unui coleg . Altminteri , merita banii . Cand l - am cumparat eu , era destul de scump ... Link spre comentariu
andrei14 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 mai am deja un velleman dvm 851 cu care masor rezistente si voltaj. Din pacate masoara pana la 2m OMHI, dar e deajums pentru mine,nu sunt profi, am nevoie de un multimetru pentru masurat capacitate deoarce mai desfac aparate vechi si scot condensatori,rezistente,etc; respectivii condensatori neavand vreo valoare scrisa pe ei(unele sunt cam sterse si nu se intelege).Oricum,multumesc pentru sfaturi, multimetrele sunt bune. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Pentru condensatori exclusiv, poti sa cumperi un ESR-Capacimetru de aici de pe forum, la Bazar vei gasi la pret bun sub forma de kit caruia-i faci o carcasa convenabila.Masoara cu precizie suficienta capacitati chiar in montaj si in plus masoara ESR, care in cazul surselor in comutatie care se gasesc acum in mai toate electrocasnicele, e foarte important de masurat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum