stefanstudio Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 va salut doresc sa achizitionez aceasta consola dj si vreaus a stiu cat de buna e mai exact vreaus a stiu ce minusuri are din cea am vazut se alimenteaaz prin usb si spunea cineva ca cele care se alimenteaza direct prin usb se aud mai incet incasti deoarece alimentarii slabe .o problema ar mai fi faptul ca nu are niciun fel de intrare nici rca nici microfon ,alt impediment pentru mine este ca iar mai fi trebuit inca 2 potentiometre pentru ca eu folosesc destul de des filtrul dela traktor .as dori si parerea cuiva care o are si care a testat asa ceva ....aaa o alta obtiune pentru mine ar fi o consola traktor s2 care costa 15 mil sh Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 am mai cautat si se pare ca are alimentare separata de 12 v Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 nu a cumparat nimeni aceasta consola sa nu a testat nimeni asa ceva ? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 nici o opinie ?? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ai răbdare şi mai posta din 5 în 5 minute. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 dupa ce a sosit consola am gasit in cutie un aparat destul de mare foarte colorat si cu suficiente butoane dar eu fiind cam pretentios va voi spune ce nu imi place la ea pai in primul rand mise pare ca se aude cam incet pe casti.....adica e suficient dar as fi vrut sa mai am deunde sai dau volum 2 puteau si eu sa puna in cutie un cd cu drivere sa stau sal caut pe site la ei 3 setarile pentru traktor merg numai pe ultima versione traktor cu toate up dateurile la zi dar pe traktor pro 2 nu merg asa ca a trebuit sa fac singu setari manual pentru fiecare buton potentiometru fader si led in parte .....mai am de setat vreo cateva leduri si e gata apoi cred ca voi pune pe net fisierul tsi cu setarile 4 nu puteau sa mai puna 2 potentiometre in plus?? sa am si eu filtre separate de restul efectelor ee asta e 5 as mai fi vrut si macar o intrare de microfon astea au fost minusurile dar in comparatie cu ce aduce bun cosola ...= o consola foarte buna si zic eu destul de ieftina pentru cine doreste tot ce am scris mai sus legat de driver microfon potentiometre pentru filter etc poate sa mai puna inca vreo 10 mil si sai ia traktor s2 deocamdata eu ma declar multumit Link spre comentariu
maxente Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Pune si niste poze sa o vedem si noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum