Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica industriala eq350

Vizitator amicul43v3r

Postări Recomandate

Vizitator amicul43v3r

Salutaree !! Am mare urgenta!!!!

Am un egalizator de la Electronica Industriala Model EQ 350 !!!

Va rog din tot sufletelul meu sa ma ajutati cu o schema !!!!! sau macar cum pot sa gaesesc o alternativa pentru transformatorul cu doua infasurari ???????

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

In viatza doua lucruri nu se imprumuta:

Masina si Femeia !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

9

• Blind

3

• George(sb)

1

• adrian_p68

1

Top autori în acest subiect

In concluzie sa intelegem ca ai reusit sa arzi traful....Citeste valoarea tensiunii de pe condensatorii de filtraj si spune-ne-o. Deasemenea spune-ne si niste dimensiuni aproximative ale trafului, masurate ochiometric si corectate cu linia (de unde-am scos-o si p-asta :snakeman: ) Eu am un corector stereo cu 5 benzi, care se alimenteaza la 7.5-16V....iar pe el este pus un Zenner de 12V parca.... Consumul este mititel, de maxim 150mA. Da mai multe detalii pls, pentru ca nu se compara un eq350 cu un spanak cu 5 benzi...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am rug?mintea s? posteze cineva o imagine mai bun? cu schema egalizatorului EQ-350 fabricat de Electronica Industrial? (I.E.I.). Poza care circul? e foarte slab?. :hiding:

Link spre comentariu

ZALSchema acestui EQ nu este cumva identica cu cea publicata de E.M. in cartile/revistele de electonica ale sale?Poate te ajuta cu ceva aceste valori:L1=4,7H serie cu R=330L2=2,36H serie cu R=220L3=1,17H serie cu R=270L4=560mH serie cu R=330L5=280mH serie cu R=120L6=140mH serie cu R=270L7=70mH serie cu R=220L8=34mH serie cu R=270L9=17mH serie cu R=330L10=9mH serie cu R=390

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări