yuly4you Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Salut, am si eu 2 difuzoare Mobile Autorithy, de 10", si vreau, imperecheate cu cate un PHT408, sa le fac 2 incinte...ideal ar fi sa gasesc pe cineva care sa aibe parametrii acestor difuzoare, daca nu, imi poate da cineva o sugestie cam ce incinte sa fac pentru ele, Sealed sau BR? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Nu avem cum sa stim...pune si tu o poza cu ele...am impresia ca sunt difuzoare de subwoofer, dar cine stie... Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 hmmmmmm......cred k ai dreptate, sunt de subwoofer....cred ca mi-a venit o idee....o sa caut pe aici pe forum sau pe forumul power-audio un proiect pentru un dif. de 10" sau de 12", dar voi pune difuzoarele astea pe care le am....daca rezultatul va fi dezamagitor, scot difuzoarele, le bag pe amandoua intr-o cutie sealed, si in locul lor pun difuzoare PA....nusth daca ati inteles, dar cam asa vreau sa fac....sa am si o solutie "de rezerva" Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 nu prea vor merge inpreuna cu PHTvor trebui niste medii intre ele Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 eu fac incercarea, mi-a venit ideea dupa ce am deschis topicul asta......dak nu merge, bag un PA........si gata :supz: Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Sal, are cine vreun proiect pentru E12-250N?va rog mult sa postati, aceseta sunt difurile cu care as vrea sa le inlocuiesc pe cele de mai sus in caz de nereusita.... Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Ar merge si pentru ceva de 10", sa zicem HP-15S Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Sal, are cine vreun proiect pentru E12-250N?va rog mult sa postati, aceseta sunt difurile cu care as vrea sa le inlocuiesc pe cele de mai sus in caz de nereusita.... Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 mersi mult Nexus, daca ai pune aici si un filtru, daca e nevoie, ar fi excelent....a, si pentru difurile mele de mai sus, este buna o cutie de 60L?sau sa incerc una mai mica, una de la un proiect cu dif de 10" PA?ms mult inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum