Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru dif Mobile Autorithy de 10"

yuly4you

Postări Recomandate

Salut, am si eu 2 difuzoare Mobile Autorithy, de 10", si vreau, imperecheate cu cate un PHT408, sa le fac 2 incinte...ideal ar fi sa gasesc pe cineva care sa aibe parametrii acestor difuzoare, daca nu, imi poate da cineva o sugestie cam ce incinte sa fac pentru ele, Sealed sau BR?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

6

• Mircea Bartic

2

• radue

1

Top autori în acest subiect

hmmmmmm......cred k ai dreptate, sunt de subwoofer....cred ca mi-a venit o idee....o sa caut pe aici pe forum sau pe forumul power-audio un proiect pentru un dif. de 10" sau de 12", dar voi pune difuzoarele astea pe care le am....daca rezultatul va fi dezamagitor, scot difuzoarele, le bag pe amandoua intr-o cutie sealed, si in locul lor pun difuzoare PA....nusth daca ati inteles, dar cam asa vreau sa fac....sa am si o solutie "de rezerva"

Link spre comentariu

mersi mult Nexus, daca ai pune aici si un filtru, daca e nevoie, ar fi excelent....a, si pentru difurile mele de mai sus, este buna o cutie de 60L?sau sa incerc una mai mica, una de la un proiect cu dif de 10" PA?ms mult inca o data

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări