Vizitator cbradat Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Buna seara , Am un Grundig HIFI945 la care brusc in timpul mersului mu mai merge nici un motor cu exceptia celui servo care se aude cind dai comezile, ma poate ajuta cineva cu o schema, sfaturi ?Multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Lasa mail in PM pentru manual service. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Schema si manualul de service. http://elektrotanya.com/?q=showresult&w ... o&kat2=all Link spre comentariu
blueicon Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Am si eu un ts 1000 tot cu probleme.Daca acel magnetofon nu a fost desfacut si schimbati condensatorii fa-o cat de repede poti.Comenzile sunt cu integrate logice TTL si daca tensiunea de alimentare va creste vei avea mult de furca.Este plin de conzi Frako si Siemens din care cel putin jumate iti sunt cursi.Al meu din cauza alimentarii a nenorocit comenzile. :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum