Vizitator mihaium Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 CiaoAm si eu o problema cu un Panasonic TX25AS10D cu sasiul EURO4H si as avea nevoie de schema.Poate cineva sa ma ajute?Multumesc anticipat Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Ce face?Mai da ceva detalii Link spre comentariu
mihaim Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 O adresa de mail.Am SM si este prea mare ca sa-l pun aici. Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 [email protected] Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 cred ca vroia adresa lui mihaium sa ii trimita schema Link spre comentariu
Vizitator mihaium Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Adresa mea de mail este [email protected]. Te levizorul are un defect cel putin ciudat. Functioneaza perfect doar ca pe OSD sau Teletext apare o umbra rosie foarte puternica.Miscand placa de teletext dispare.Daca o mai misc apare din nou si tot asa.Am refacut toate lipiturile pe placa de baza(la conector si pe langa), am refacut lipiturile pe placa de text si degeaba.Am presupus ca este conectorul asa ca am facut legaturile cu fire exterioare-nimic. Aveti vreo idee ce poate fi? Va multumesc Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 am trimis schema.cu siguranata ca ai un contact,fisura undeva.nu e neaparat sa fie chiar linga text Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 la un thomas dotat cu tda 1914(?) contactul era in integrat :smt044 .........va dati seama cate lipituri si trasee paralele am facut??? :smt093 Link spre comentariu
Vizitator mihaium Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Multumesc mult pentru schema.O sa ma uit astazi dupa amiaza la tv va spun ce a fost.Multumesc inca o data. Link spre comentariu
mihaim Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Trimis pe cele doua adrese de mail SM.Este un SM deosebit, sper sa va placa. Link spre comentariu
maruboc Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 (editat) am si eu un tv panasonic cu sasiul EURO4H iar defectul consta in faptul ca se opreste singur dupa 30 de secunde alteori dupa ctv minute..se face ecranul albastru apoi se stinge..am micsorat tensiunea G2 dar in loc sa nu se mai vada nimic cum cred ca ar trebui se face albastru iar daca maresc apare cursa inversa..am masurat si tensiunile par ok,am pus sursa si pe bec si nu se opreste,am schimbat conzii primar si secundar insa nu ii dau de cap..suspectez trafo linii..o idee ar putea fi de folos.. Editat Octombrie 20, 2014 de maruboc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 schimba c551 din colector final linii si c509 din driver Link spre comentariu
maruboc Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 schimba c551 din colector final linii si c509 din driver c509 era deja schimbat..am schimbat si c551 dar din pacate face la fel..alte ideei sunt bine venite..multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
maruboc Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 imi poate sustine cineva parerea..sa fie din trafo linii? Link spre comentariu
santamihai Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Verificati lipiturile in zonele calde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum