xragon Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 nu avem de unde sa stim la cat ies piesele , fiecare magazin de componente electronice are pretul lui Link spre comentariu
Alexutz Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Recomandasem LM3914 pt ca l-am gasit cu 5lei. 4-5lei o placuta de teste de 50x70 din care folosesti jumatate, 4lei 2 semireglabili si o multitura. Maxim 15lei. Link spre comentariu
Vizitator Robert94 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Hei... am fost azi sa cumpar piesele iar doamna de acolo nu a avut 2 dintre ele si mi-a dat altele spunand ca se pot folosi in locul lor...Tranzistor.. in loc de bc237 mi-a dat bc547 iar potentiometrele sunt unele pe care scrie B50k in loc de cel de 47k... pe langa asta mufa jack cand i-am zis de ea nici nu a stiut de care este si mi-a dat una cu 5 piniCe spuneti. Pot folosi acele valori in locul celor initiale? Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 la tranzistor , e bun sa il folosesti , iar cu potentiometrul ,poti regla pana la max 47k iar apoi sa iei o rezistenta definitiva de acea valoare, sau daca doresti sa pastrezi pot. il poti regla pana la acel 47 k prin miscari foarte fine la rotire , cand ajungi la 47k faci un semn ceva pe potentiometru pentru a sti ca acolo este maximul de preferat sa il setezi maxim pe la 46/46.5 k Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum